M-Spordi pealik vihjas muutusele: Suninen loodetavasti jätkab, aga teisi sõitjaid ei saa me veel avalikustada

Postimees Sport
Copy
Teemu Suninen ja Jarmo Lehtinen
Teemu Suninen ja Jarmo Lehtinen Foto: @World/M-Sport

Autoralli MM-sarjas M-Spordi meeskonda juhtiv Rich Millener kiitis Teemu Sunineni möödunud hooaja eest kinnitades, et koostööd plaanitakse jätkata. Samas tegi Millener vihje, et meeskonda on oodata uusi sõitjaid.

«Minu meelest tegi Teemu väga hea hooaja. Esimene täispikk aasta WRC-sarjas aga kiirus oli vägagi hea. Rootsi MM-rallil oli ta ju vahepeal koguni liider. Ta üllatas paljusid inimesi oma kiirusega, aga hetkel jääb veel stabiilsusest veidi puudu,» lausus Millner.

«Soome MM-ralli oli pettumus, lootsime et ta suudab kodusel etapil kiire olla, aga seal ta kordagi kiirust ei leidnudki. Üllataval kombel suutis ta kohe pärast seda Saksamaa asfaldil olla vägagi kiire. Tema üldine kiirus asfaldil on aastaga kõvasti paranenud,» rääkis Millener.

«Teemu on suuteline igal pinnasel kiire olema ning rallivõitude nimel võidu sõitma. Me loodame väga, et vähemalt Teemu jätkab ka uuel hooajal meiega. Hetkel me ei saa 2020. aasta sõitjaid veel avalikustada, enne peavad mõned asjad paika saama,» lausus Millener, kes vihjas meeskonna koosseisu muutusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles