Äripäeva raadiot kuuleb nüüd Pärnuski

Pärnu Postimees
Copy
Pärnus saab tänasest kuulata Äripäeva raadiot.
Pärnus saab tänasest kuulata Äripäeva raadiot. Foto: Andras Kralla

Kaks aastat tegutsenud ja ettevõtlikule inimesele mõeldud Äripäeva raadiot kuuleb tänasest peale Tallinna ja Harjumaa Pärnu, Tartu, Lääne, Saare ja Ida-Viru maakonnas. Pärnus levivad saated sagedusel 91,9 MHz.

“Meil on suur rõõm, et Äripäeva raadio programm jõuab edaspidi tuhandete uute kuulajateni. Ettevõtlikke inimesi on ju kõikjal Eestis ja saame nüüd neile pakkuda asjalikke ja harivaid saateid,” rääkis Äripäeva raadio juht Birjo Must.

Kui praegu jõuab igal nädalal eetrisse ligemale 20 ärivaldkonda kajastavat värsket saadet, siis leviala laienemisega on oodata kohalikku ettevõtlust puudutavaid saateidki.

“Võime lubada, et juba järgmistes hommikuprogrammides võtame ühendust ettevõtjatega kogu Eestist ja räägime eri piirkondade muredest ja rõõmudest. Samuti täieneb kava põllumajandusest, metsandusest ja iduettevõtlusest rääkivate saadetega,” avaldas Must.

Äripäeva raadiol on äsja valminud podcast’ ide keskkond, kus saab kuulata saateid igal ajal nii otse kui järele ja neid allagi laadida.

Võime lubada, et juba järgmistes hommikuprogrammides võtame ühendust ettevõtjatega kogu Eestist ja räägime eri piirkondade muredest ja rõõmudest.

Birjo Must

Saadete järelkuulamiseks on kõige mugavam laadida alla tasuta rakendus, kus saab koostada oma playlist’e ja kuulata saateid offline’iski. Saated on järelkuulatavad ka veebilehel raadio.aripaev.ee, kuhu iga päev lisandub viis saadet.

Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti aprilli alguses välja kuulutatud konkursil sai Äripäeva raadio üleriigilise raadioteenuse osutamise loa. Tegevusluba antakse viieks aastaks ja see hakkas kehtima 17. novembril, alates millest levib Äripäeva raadio programm Pärnumaalgi.

Aktiivsele ja ettevõtlikule inimesele mõeldud raadiojaamas on iga kuu eetris üle 40 saate eri ärivaldkondade kohta. 

Peale selle äratab kuulajaid igal tööpäeval kolmetunnine hommikuprogramm, mille keskmes on päevakajalised majandusteemad ja persoonid. Saadete juhtimisse ja toimetamisse on kaasatud kümned kogenud majandusajakirjanikud ja kaasautorid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles