Galerii: Ylipall tõi suvepealinna rekordarvu sportlikke üliõpilasi

Copy

Nädalavahetusel vallutasid Pärnu spordihalli 363 üliõpilast ja vilistlast 11  kõrgkoolist, pidamaks sõbralikke spordilahinguid meelelahutuslikul mõõduvõtul Ylipall. Nii palju osavõtjaid kui tänavu pole varem Ylipallil nähtud.

Ylipall on kolmeosalise üritustesarja Ylisport (Ylipall, üliõpilaste tali- ja suvemängud) esimene sportlik-meelelahutuslik etapp. Üritust korraldab Eesti akadeemiline spordiliit (EASL), mille eesmärk on kasvatada sportlike ja aktiivsete üliõpilaste hulka ja selle kaudu parandada noorte tervist ja elukvaliteeti.

Mõõtu võeti nii 3x3 korvpallis, pimevõrkpallis, pehmo-jalgpallis, rahvastepallis, korvpalli vabavisetes kui eri teatevõistlustel. 

Napilt võitis esikoha Tallinna tehnikaülikool (39,25 punkti), mis oli Tallinna tehnikakõrgkoolist 0,25 silma võrra parem. Kolmanda koha pälvis sisekaitseakadeemia.  Kõige aktiivsema kõrgkooli tiitel läks sisekaitseakadeemiale Tartu ülikooli ja Tartu tervishoiu kõrgkooli ees.

Osa võtsid TÜ Pärnu kolledži tudengidki. Suvepealinna meeskond saavutas näiteks võrkpallivõistlusel 18 tiimi hulgas kaheksanda koha. Ülejäänud Pärnu tudengid osalesid muudes TÜ satsides. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles