Viljandimaal on võimalik kuulata mitut uut raadiojaama

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Uued raadiojaamad Viljandimaal on Ring FM ja Power Hit Radio.
Uued raadiojaamad Viljandimaal on Ring FM ja Power Hit Radio. Foto: Kristjan Teedema

Viljandimaal on sel sügisel võimalik kuulata kahte uut raadiojaama, sest siinse sageduse on avanud nii Ring FM kui ka Power Hit Radio.

Viljandimaal on sel sügisel võimalik kuulata kahte uut raadiojaama, sest siinse sageduse on avanud nii Ring FM kui ka Power Hit Radio.

Ring FM raadio toimetuse juht Vahur Kollom sõnas, et Viljandimaale laienemine oli loogiline käik, sest suund ongi võetud Lõuna-Eestile. Ring FM-i programm on mõeldud 30-aastastele või vanematele inimestele ning suur rõhk on eestikeelsel muusikat. Siiski on lisaks programmis 1990. ja 2000. aastate muusikat ja uuemaid hitte.

Vahur Kollom sõnas saadetud pressiteates, et Viljandimaa inimestel on võimalus juba hommikul avada raadio ning kuulata kohalikke uudiseid. Esmaspäevast reedeni eetris olev hommikuprogramm läheb eetrisse kell seitse ning seda juhivad Kadri Savva ja Kristjan Veedler. Lisaks teistele saadetele on Ring FM-i eetris soovisaade ja erisaated, näiteks Mart Opmanni juhitav laupäevane "Ettevõtlusraadio" ning pühapäeval eetris olev "Terviseraadio", mida juhib Katrin Karisma. Pühapäevast saavad viljandimaalased kuulata raadiot Ring FM sagedusel 93,7 megahertsi.

Juba novembri alguses käisid Viljandi gümnaasiumis külas Power Hit Radio saatejuhid Andres Aljaste ja Andres Puusepp, kes koos Liis Lemsalu kontserdiga avasid jaama uue sageduse Viljandimaal.

Power Hit Radio keskendub kodulehe andmeil peamiselt tantsumuusikale. Raadiojaamal on lisaks Viljandimaale sagedused veel Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Rakveres. Power Hit Radio Viljandimaa sagedus on 105,4.

Sakala andmetel pole ükski raadiojaam Viljandimaa sagedusest loobunud.

Artikkel parandatud kell 13.43. Algselt oli artiklis kirjutatud Ring FM raadio toimetuse juhi nimeks Vahur Kollum, kuid õige on Vahur Kollom. Artikli autor Tarvo Madsen palub vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles