Kohtla-Järvel avas uksed sõltuvusega noorte ravikodu

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Torujõe noortekodus pakutakse tuge, et noor lõpetaks keelatud ainete tarvitamise, seega on tervislike eluviiside propageerimine tähtsal kohal. Sotsiaaltöötaja Kristiina Danilova tutvustas puhketoas sammude lugemise võistluse tulemusi. Preemiaks oli sõit Tallinna batuudikeskusse.
Torujõe noortekodus pakutakse tuge, et noor lõpetaks keelatud ainete tarvitamise, seega on tervislike eluviiside propageerimine tähtsal kohal. Sotsiaaltöötaja Kristiina Danilova tutvustas puhketoas sammude lugemise võistluse tulemusi. Preemiaks oli sõit Tallinna batuudikeskusse. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eile oli Torujõe noortekodus avatud uste päev, et tutvustada laiemale avalikkusele, kuidas tervenevad sõltuvus- ja käitumisprobleemidega noored.

Ööpäevaringset ravi pakutakse endisesse kopsuhaiglasse rajatud Torujõe noortekodus märtsikuust. 13-18aastased noored saavad seal elada kontrollitud ning turvalises keskkonnas ilma sõltuvusainete ja halbade harjumusteta.

Tegu on esimese vabatahtliku üle-eestilise noorte ravikoduga, kus pakutakse pikaajalist ööpäevaringset toetust sõltuvusprobleemidega noortele ja nende peredele. Vabatahtlik tähendab seda, et noored tulevad sinna omal soovil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles