HITO/Karjamaad lahutas esimesest võidust üks tabav vise

Põhjarannik
Copy
HITO/Karjamaa ühe kindlama kaugviskaja Margo Tali otsustav vise seekord ei tabanud.
HITO/Karjamaa ühe kindlama kaugviskaja Margo Tali otsustav vise seekord ei tabanud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

HITO/Karjamaa oli kuuendas esiliiga mängus esimesele võidule lähemal kui kunagi varem, ent pidi siiski leppima 81:83 kaotusega G4S/Noorteliiga meeskonnale.

Ida-Viru meeskond oli küll suuremal osal mänguajast tagaajaja rollis, ent vastasel ei lastud kordagi otsustavalt ette minna. 24 sekundit enne lõpuvilet õnnestus HITO/Karjamaa selle mängu kangelasel Edvard Trummil ka seis viigistada. 11 sekundit enne normaalaja lõppu pääses vastane aga vabavisetest juhtima. HITO/Karjamaal jäi veel aega, et mäng oma kasuks pöörata, ent selles kohtumises eelnevalt neli kolmest tabanud Margo Tali poolt neli sekundit enne kohtumise lõppu kolmepunktijoone tagant teele saadetud pall korvi ei jõudnud. 

Trumm tõi oma meeskonnale 25 punkti ja võttis 12 lauapalli, Tali kontole jäi 18 punkti, 7 lauapalli ja 6 resultatiivset söötu. Veiko Simm tõi seekord 14 punkti. 

Eeloleval reedel kell 20 üritab HITO/Karjamaa seitsmendal katsel esiliiga võiduarvet avada, kui kodusaalis võetakse vastu Tallinna Kalev/TSK, kes on võitnud kuuest mängust seni kolm. Tuntud korvpallitreeneri Aivo Erkmaa juhendatavasse meeskonda kuulub nii Läti, Rootsi, Albaania kui ka Bahama korvpallureid.  

Saatuse irooniana kaotas teises liigas Alutaguse korvpalliklubi eelmisel nädalal täpselt samasuguste numbritega nagu ka HITO/Karjamaa. Nemad jäid 81:83 alla Terminal Oilile. Tõusude ja mõõnadena kulgenud mängus juhtis Alutaguse enne viimast veerandit 9 punktiga ning oli ka veel 30 sekundit enne lõppu kolme punktiga peal, kuid ei suutnud edu lõpuni hoida. 

Ülar Sala tõi 21 punkti ja võttis 7 lauapalli. Markus Laanemets kogus 21 punkti ja sai kirja koguni 16 lauapalli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles