Löödud iirlased hoiavad pea püsti: võime play-off'is kõiki võita!

Toimetas Ville Arike
Copy
Peatreener Mick McCarthy tänab pärast mängu fänne.
Peatreener Mick McCarthy tänab pärast mängu fänne. Foto: Niall Carson/PA Wire/PA Images

Jalgpalli EM-valiksarja eilses tähtsaimas mängus tegid Iirimaa ja Taani 1:1 viigi, mis viis otse finaalturniirile taanlased. Lootus pole kadunud ka iirlastel.

Nimelt saab Iirimaa kevadel jätkata play-off'is ning meeskonna peatreeneri Mick McCarthy sõnul ei tule seal kedagi karta. Milliseks kujuneb play-off'i koosseis, selgub lõplikult pärast täna õhtul peetavaid E-grupi mänge Wales – Ungari ja Slovakkia – Aserbaidžaan.

Iirlased esitasid BBC hinnangul viimaste aastate ühe parema partii, kuid pall saadi väravasse alles 85. minutil Matt Doherty pealöögist. Tosin minutit varem oli Martin Braithwaite viinud Taani juhtima.

«Tegime hea alagrupiturniiri. Olen mängijatega rahul. Kui meeskond jätab endast kõik väljakule, võtan tulemust sellisena nagu see tuleb – tänane viik võrdus sisuliselt kaotusega. Meil jäi lihtsalt õnnest veidi puudu. Meil oli võimalusi, aga ma ei kritiseeri mehi – nad tegid briljantset tööd. Kaotasime kaheksast mängust ainult ühe, võime uhked olla,» võttis McCarthy mängujärgsed tundmused kokku.

D-grupis sai esikoha 17 punkti kogunud Šveits, kes eile alistas võõrsil Gibraltari 6:1. Järgnesid Taani 16, Iirimaa 13, Gruusia 8 ja Gibraltar 0 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles