Kuldsete käte ja kiirete jalgadega tegudemees

Üllar Priks
, reporter
Copy
Uuel hooajal Indrek Ilves enam Viljandi Tuleviku meeskonnas ei mängi. Nüüd on ta keskendunud noorte treenimisele.
Uuel hooajal Indrek Ilves enam Viljandi Tuleviku meeskonnas ei mängi. Nüüd on ta keskendunud noorte treenimisele. Foto: Marko Saarm

Hiljuti pani oma jalgpallurikarjäärile punkti Viljandi Tuleviku klubi ridades mänginud Indrek Ilves. Murul endast maksimum anda on olnud tähtis osa tema elust, kuid kaugeltki mitte ainuke. Ehitaja, elektrik, autoremondilukksepp, pagar ja treener on kõigest mõned ametid tema kogemuste pagasist. Mainitud ametitest ühtegi ei pea ta aga oma tööks, vaid need on olulised killud, mis kokku liites tema nime kandva terviku moodustavad.

Indrek Ilves on Paalalinna poiss. Ta õppis sealses koolis ja kui tunnid olid läbi, oli kaks varianti, kas minna kooli taha jalkat mängima või sõber Kristen Kähri juurde. Ega sealgi muud meelelahutust pähe tulnud kui aias või tubastes oludes palli taguda. «Nii mõnigi kord sai asju lõhutud ja palli järele tormates isegi läbi kasvuhoone kukutud,» tunnistab Ilves.

Kooliaega meenutades nendib ta, et suurem asi õppur ta polnud, kuid kõige tugevam oli ta inglise keeles. Selle tõenduseks on ka valikeksamil teenitud hinne neli, kuigi klassikaaslased arvasid, et ta kindlalt põrub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles