Philly Joe's hakkab džässikontserte korraldama ka Narvas

Kultuuritoimetus
Copy
Raivo Tafenau Festivalisansambel.
Raivo Tafenau Festivalisansambel. Foto: Eve Saar

Philly Joe's jazziklubi hakkab Narvas korraldama džässikontserte, esimene kontsert toimub kolmapäeval, 27. novembril kell 19 ning lavale astub Raivo Tafenau Kvartett.

"Philly Joe’s on Tallinnas tegutsev jazziklubi, mis on õnnestunult läbi viinud üle 600 kontserdi viimase pea kuue aasta jooksul. Enamus neist on ühekordsed ning ääretult kahju on näha, et kogu töö ja vaev, mis iga kontserti saadad, alati ühekordseks jääb.

Narva on põnev, ilus ja atraktiivne linn, mis lisaks geograafiale asub ka kultuuriliselt ideaalses kohas, et alustada muusikakultuuri dialoogi näiteks Peterburgi, Moskva või Jekaterinburgiga. Lisaks on Narva viimastel aastatel RoRo klubi, Kreenholmi tehaste suvekontsertide, Ideejazzi ja Vaba Lava Narvaga muutunud üheks põnevamaks kultuurilinnaks Eestis.

On ainult loogiline, et Narvas võiksid toimuda regulaarselt ka Philly Joe’s Narva kontserdid. Esinema tulevad põnevad artistid nii Eestist kui välismaalt, nii põhjast kui lõunast, nii idast kui läänest. Tere tulemast Philly Joe’s Narva kontsertidele!" kommenteerib Philly Joe's tegevjuht Reigo Ahven.

Philly Joe’s Narva esimene kontsert toimub 27. novembril kell 19 ning üles astub Raivo Tafenau Kvartett.

Raivo Tafenau on juba 30 aastat olnud üks hõivatumaid eesti saksofoniste. Ta on oma muusikukarjääri jooksul loonud lugematuid erinevaid jazzkoosseise nii eesti kui ka välismaa muusikutega, salvestanud 11 edukat albumit ning andnud sadu kontserte. Alati positiivsest energiast pakatav Raivo Tafenau on seekord laval väga tuntud eesti muusikutega ning noorema generatsiooni lootustandva trummariga.

Raivo Tafenau – saksofonid

Taavo Remmel – kontrabass

Ain Agan – kitarr

Ramuel Tafenau – trummid

Philly Joe's Narva kontserdid hakkavad esialgu toimuma korra kuus Vaba Lava Narva kohvikus, alati kolmapäeval algusega kell 19 ja tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles