Inglipuult loodab kinki 45 Lääne-Viru last

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Inglipuu Viljandi Maximas.
Inglipuu Viljandi Maximas. Foto: Elmo Riig

Maxima kauplustesse kerkinud inglipuudelt leiab ligi 2100 lapse jõulusoovi, nendest 45 Lääne-Virumaal. Kinke oodatakse kauplustesse hiljemalt 8. detsembriks, et kõik kingisoovid saaks jõuluks täidetud.

"Koostöös kohalike omavalitsustega on Inglipuu viimase kümne aasta jooksul toonud jõulurõõmu tuhandete ja tuhandete laste silmadesse. Näeme, et aastast aastasse on kasvanud inimeste soov head teha, ja seetõttu suurendasime kingisooviga laste ringi," sõnas Maxima turundusdirektor Janne Laik ettevõtte pressiteenistuse vahendusel.

Tänavu ühendas Maxima esimest korda jõud Eesti Lasterikaste Perede Liiduga, mis koondab nelja ja enama lapsega peresid kõikjal Eestis. Tänu sellele on kõrvuti kohalike omavalitsuste abiga kogutud laste soovidega kingisoovid 500-lt lasterikkast perest pärit lapselt.

Inglipuud on Maxima kauplustes asuvad kuusekesed, mis on ehitud ümbrike-sedelitega, kuhu kirjutatud konkreetsete abi vajavate laste jõulusoovid. Heatahtlikel ostjatel on võimalik võtta puult sedel, osta sellel soovitud kingitus ja anda see üle kaupluse kassasse, kust see jõuluvana abil lapseni toimetatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles