Käsipallitreener kaotusest: natuke vara oli võitu tahta

Margus Martin
, reporter
Copy
Temperamentne Tapa käsipallimeeskond annab tohutu võitluslikkuse ja emotsionaalse tegutsemisega silmad ette pea kõikidele kodustele konkurentidele. Sageli jääb mulje, nagu polekski tegu eestlastega.
Temperamentne Tapa käsipallimeeskond annab tohutu võitluslikkuse ja emotsionaalse tegutsemisega silmad ette pea kõikidele kodustele konkurentidele. Sageli jääb mulje, nagu polekski tegu eestlastega. Foto: Ain Liiva

Käsipalli Eesti meistriliigas oli Spordiklubi Tapa üleeile vastamisi mulluse hõbedameeskonnaga HC Tallinn. Avaringis pealinlasi üllatanud tapalased pidid seekord tunnistama sama meeskonna kaheväravalist 33:31 paremust.

Tapa käsipallurite juhendaja Aron Jaanis märkis, et kuigi matši eel võis eeldada, et võrreldes hooaja algusega nüüdseks oma rivistust tugevdanud HC Tallinn on paras pähkel, osutus tegelikkus mõnevõrra erinevaks. Võitjas siiski kahtlust ei tekkinud. “Lõppseis oli ilusam kui mäng,” märkis treener.

Tema sõnul said tapalased suurema osa ülesannetega matšis hakkama, kuid ühe võrrandi lahendamine käis neil siiski üle jõu. Selleks osutus Tapalt sirgunud pealinna klubi mängujuhi Kaspar Leesi ohjeldamine. “Ta on üks väheseid sportlase mõõtu käsipallureid Eesti vabariigis. Õnneks pole ta seejuures 190 või 195 sentimeetrit pikk, sest mine tea, mis siis veel oleks sündinud,” rääkis Aron Jaanis ja püüdis kirjeldada omakandimehe “paturegistrit”. Nimelt ladus HC Tallinn mängujuht lõpuks SK Tapa väravasse tosin palli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles