Kuressaare ja Pärnu kohtuvad mängus, mis otsustab kõik

Postimees Sport
Copy
Pärnu Vaprus.
Pärnu Vaprus. Foto: Lilli Tölp

Laupäeval, 23. novembril toimub Saaremaal otsustav üleminekumäng, kui FC Kuressaare võõrustab Pärnu JK Vaprust. Kohtumisest sõltub, kes mängib järgmisel hooajal kõrgliigas ja kes mitte.

Möödunud laupäeval Pärnu Rannastaadionil peetud avamängust võtab Kuressaare kaasa kolmeväravalise edu, kui Vaprus alistati 4:1. Pärnu suutis küll 23. minutil Kristen Saartsi tabamusest mängu juhtima minna, kuid avapoolaja lõpus tõi Märten Pajunurm tänu penaltile tabloole viigiseisu. Teisel kolmveerandtunnil näitas paremat minekut Kuressaare, kui värava said kirja Märten Opp, Nikita Komissarov ja Sander Seeman.

Kuressaare peatreener Dmitrijs Kalašnikovs: «Kaalul on palju ja oleme terve nädal tõsiselt valmistunud mänguks Pärnuga. Tahame näidata, et oleme seda kohta väärt ja lõpetada hooaeg hea ning võitlusliku mänguga!»

Kaitsja Märten Pajunurm: «Viimane lahing sel aastal kodusel Kure Arenal. Tuleb kompromissitu lahing Premium Liiga kohale, kus peame terve mängu olema valvsad ja võitlema, et pakkuda rõõmu meie suurepärasele kodupublikule!»

Pärnu peatreener Taavi Midenbritt: «Kuressaarel on olemine päris soe ja turvaline, aga meil tuleb rõõmustamiseks ajalugu teha.»

Väravavaht Siim-Sten Palm: «Esimene mäng ei õnnestunud päris nii nagu lootsime, aga ka selles mängus oli näha, et kui me täidame kõik meeskonnale seatud ülesanded ja suudame 90 minutit olla keskendunud, siis tekib meil piisavalt võimalusi, et see mäng enda kasuks pöörata. Seis ei ole lihtne aga meie eesmärk on minna ja lüüa nii palju väravaid, kui vaja edasipääsuks!»

Kohtumise avavile kõlab 23. novembril Kuressaare kunstmurustaadionil kell 13.00. Mängu kohtunik on Kristo Tohver, keda abistavad Silver Kõiv ja Sten Klaasen. Neljas kohtunik on Juri Frischer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles