Järviku Arumäed toetava kirja võis koostada Arumäe ise (28)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Järvik, Arumäe, Soosaar
Järvik, Arumäe, Soosaar Foto: Kollaaž

Maaeluminister Mart Järvik kritiseerib koalitsioonikaaslastele saadetud kirjas tema tegevust uurinud riigisekretär Taimar Peterkopi komisjoni ja kaitseb oma endist õigusnõustajat vandeadvokaat Urmas Arumäed. Samas nähtub Järviku saadetud faili infost, et tegelik kirja autor on Arumäe advokaadibüroo.

Järvik saatis EKRE, Isamaa ja Keskerakonna fraktsioonile seitsme lehekülje pikkuse kirja «Arumäe toetuseks», kuid kui avada dokumendi täpsem info, siis on kirja autoriks Urmas Arumäe | Arumäe & Sipari AB, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Järvik toob läkituses välja, et sai Arumäelt väga mureliku kirja, et teda on meedias laimatud ja mustatud ning uut hoogu andis sellele riigisekretäri komisjoni aruanne, mis on Arumäe hinnangul üldjoontes faktide osas korrektne, kuid kirjutatud kohati halvasti, andes pahatahtlikele võimaluse tõlgendada seda, kuidas soovitakse.

Tema sõnul on Arumäele täiesti alusetult avalikkuse ees liiga tehtud, mille tulemuseks on see, et Arumäe advokaadibüroost läheb osa kolleege ära ja ta ise on tervisega perearsti jooksva vaatluse all.

Kommentaarid (28)
Copy
Tagasi üles