Laine Randjärv palub andestust Haabneeme kooliperelt ja direktorilt (8)

Copy
Pildil sinise jakiga, Laine Randjärv.
Pildil sinise jakiga, Laine Randjärv. Foto: Eero Vabamägi

Viimsi vallavanem Laine Randjärv palub andestust Haabneeme kooli juhi Sirje Toomla, vanemate, õpetajate ja õpilaste käest. 

«Vabandan vallavanemana avalikult Haabneeme kooli direktori Sirje Toomla, kooli lapsevanemate, õpetajate ja õpilaste ees,» lausus Randjärv. «Vallavalitsuse tegevus on toonud Haabneeme koolis toimunud laste vastu suunatud vägivallajuhtumid avalikkuse tähelepanu alla ning põhjustanud koolile sellega mainekahju ning negatiivse tähelepanu,» lisas vallavanem, ta leiab, et see on häirinud koolirahu ja pingestanud oluliselt tööõhkkonda.

«Teen kõik endast oleneva, et kooli pidajana vallavalitsus koostöö Viimsi koolidega muutuks siit edasi rahumeelseks, sisutihedamaks ja võimalike probleemide osas ennetavamaks, et selliseid kriisiolukordi edaspidi vältida,» leiab vallavanem. 

«Koostöös kooli esindajatega panustame rahuliku koolielu taastamise nimel.»

Reformierakonna Viimsi piirkonna juhatus kogunes täna koosolekule, et selgitada olukorda valla juhtimise ja hariduse valdkonnas. Juhatus kuulas ära vallavanem Laine Randjärve ülevaate hetkeolukorrast ja informatsiooni kokkulepetest Haabneeme kooliga. 

Juhatus otsustas toetada Randjärve jätkamist vallavanema ametis.

Lisaks peeti vajalikuks esitada Vallavolikogu täisistungile arutamiseks Viimsi valla haridusvaldkonnas üleskerkinud küsimused. Võeti teadmiseks kokkulepe, mis kinnitab, et Viimsi Vallavalitsuse ja kooli juhtkonna vahel on saavutatud töörahu.

Viimsi vallavanem Laine Randjärve ja Haabneeme kooli direktor Sirje Toomla omavaheline kokkulepe.

«Alates tänasest, 25. novembrist 2019 ei aruta ega kommenteeri kumbki osapool enam avalikus meediaruumis mingil viisil Haabneeme Kooli direktori töölepingu erakorralise ülesütlemise ja selle õigusakti tühistamisega seotud asjaolusid.

Soovime nüüd asuda segamatult taastama koolis töörahu ning seetõttu palume kõigil ajakirjanikel ja seotud huvigruppide esindajatel seda ühisotsust austada.»

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles