ERIAL finantseeris Premium-klassi majade elamukompleksi

Copy
Foto: Erial

Hoiu-laenuühistu ERIAL üheks laenu- ja investeerimisstrateegia suundadest on investeerimislaenude andmine eluaseme- ja ärikinnisvaraarendustesse, kuna tegemist on usaldusväärsete investeeringutega, mis tagavad vahendite kõrge säilivustaseme ja kasumlikkuse. Kinnisvarasse investeerimise suuna arendamiseks on hoiu-laenuühistu ERIAL asutanud tütarettevõtte ERIAL KINNISVARA, mis pakub professionaalset abi kinnisvara ostu-müügitehingute ettevalmistamisel ja elluviimisel, ehitamisel, projekteerimisel, arendusprojektide juhtimisel, mistahes otsatarbe ja keerukusastmega kinnisvaraobjektide haldamisel.

Premium-klassi elamukinnisvaraobjektide rajamine

Täna loob hoiu-laenuühistu ERIAL baasil loodud ettevõtte ERIAL KINNISVARA ambitsioonikas meeskond, kes tugineb oma ja rahvusvahelisele kogemusele, uusi arengustandardeid. Autoriprojektides on ühendatud erakordne asukoht, ainulaadne arhitektuur ja tõhusad planeerimislahendused.

Ettevõtte objektide kõrge kvaliteet – on meie arhitektuuri-, ehitus-, projekti rahastamis-, disaini- ja turundusvaldkonna ekspertide meeskonna teene. Võttes kasutusele maailma parimaid praktikaid ja innovaatilisi tehnoloogiaid, loome me kvaliteetseid ja kaasaegseid kinnisvaraobjekte, mis pakuvad rõõmu ja inspiratsiooni pikkadeks aastateks.

Meie kinnisvaraprojektid

Erial Kinnisvara autoriprojektid ühendavad endas elamukinnisvara sektoris erakorralise asukoha, ainulaadse arhitektuuri ja tõhusad planeerimislahendused ning kõrge likviidsuse.

Kinnisvaraprojekt Level 4.4 | Laiamäe

Premium-klassi Townhouse

Foto: Erial

Viimsi Level 4.4 – see on nüüdisaegne ridaelamute kompleks TOWNHOUSE, kus on loodud parimad tingimused mugavaks eluks ja lõõgastumiseks. Autori arhitektuurne kontseptsioon, läbimõeldud ruumikorraldus, luksuslik viimistlus, nüüdisaegne disain ja asukoht linna vaikses rohelises piirkonnas loovad hämmastava mugavuse õhkkonna.

Kinnisvaraobjekt Endla | Manor

Erakordse mugavuse õhkkond linna südames

Foto: Erial

Manor — nii nimetati keskajal mõisa peahoonet, mida alati eristas individuaalsus ja luksus! Just seepärast valisime samasuguse nime uuele Premium-klassi luksuskorteritega kortermajale, mis asub Tallinnas otse Kristiine linnaosa südames. See on mugava suurlinnaelu eesrindliku kontseptsiooni kehastus. Endla Manor – see on keskkond, mis on loodud elamiseks ühte ringkonda kuuluvatele inimestele, kellel on ühised huvid ja sarnased sihid: kes on edukad, haritud, andekad, ambitsioonikad, kes oskavad püstitatud eesmärke saavutada. Siit leiate tunduvalt rohkem kui lihtsalt Premium-klassi luksuskorterid, see on tõeline energia ja uute inspireerivate ideede allikas kõige ambitsioonikamate eesmärkide saavutamiseks.

Kinnisvaraprojekt Level 1.4 | Viimsi

Premium-klassi äärelinna elumajad

Foto: Erial

Viimsi Level 1.4 – Kaasaegses stiilis ühekorruseliste majade projekt sobib 4-6 inimesest koosnevale perele mugavamaks eluasemeks. Maja mahuline planeerimisstruktuur moodustub omavahel lõikuvatest väljavenitatud täisnurkse vormiga ruumidest, mis annavad siluetile dünaamika. Ühekorruseliste Premium-klassi elumajade projekt Viimsi Level 1.4 on eramu, kus on loodud parimad tingimused elamiseks ja lõõgastumiseks. Autori arhitektuurne kontseptsioon, läbimõeldud ruumikorraldus, luksuslik viimistlus ja nüüdisaegne disain loovad erakordse mugavuse õhkkonna rahulikus, mainekas linnaosas. 

Kas eluasemelaenu või hüpoteeklaenu saab käsitleda kui investeeringut kinnisvarasse?

On oluline, et investeeringud kaitseksid raha inflatsiooni kahjulike mõjude eest. Seejuures on soovitatav, et investeeritud raha teeniks tulu, tooks täiendavat sissetulekut. Pika aja jooksul kasutatud investeerimispõhimõtted ja tööriistad, nagu näiteks eluasemelaen kodulaen või hüpoteeklaen, aitavad teil ülaltoodud eesmärke saavutada. Samas on oluline, et neil oleks minimaalne risk ja nad oleksid väga perspektiivsed. Just sellised on investeeringud kinnisvarasse.

Investeeringud kinnisvarasse on teistesse valdkondadesse investeerimisega võrreldes tunduvalt vähem riskantsed. Seda on lihtne selgitada: kinnisvara muutub väga harva odavamaks.

Kõige tulusam on investeerida kinnisvarasse, mis asub suurlinnade kõrge likviidsusega piirkondades. Seejuures kehtib otsene sõltuvus: mida suurem on linn, seda kasulikum on selles investeerida raha kinnisvarasse. Eriti kehtib see eluruumide kohta. See asjaolu on seotud eelkõige erineva likviidsusega  erinevates linnades ja piirkondades.

Te võite pöörduda lisateabe saamiseks ERIAL KINNISVARA klienditoe poole helistades telefonile (+372) 615 0072.

ERIAL KINNISVARA OÜ kinnisvaraobjektide müügikontor

Suur-Ameerika 12 (1. korrus), Tallinn 10122

E-R, 10:00 KUNI 18:00

(+372) 615 0072

kv@erial.ee

www.kv.erial.ee

Copy
Tagasi üles