Ilusaadik Reet Härmat: Chaga Elemental eliksiir paneb uskuma igavesse noorusesse

Copy
Foto: Chaga OÜ

Iluhoolik Reet  Härmat on naine, kelle sära, ilu ja positiivne energia kumab aastaringselt. Kuidas see tal õnnestub, uuritakse sageli. Nüüd avab Reet oma imekauni välimuse ühe taustajõu, mis muude heade omaduste kõrval lausa aega näib peatavat. Juba pikka aega kasutab Reet Chaga Elemental Elixir’i, mis sisaldab nooruse säilitajat- musta pässikut ehk chagat.

Limiteeritud SOODUSKOOD selle artikli lugejatele on ‘REET20', millega saad kõikidelt Chaga Healthi toodetelt 20% allahindlust. Vaata lähemalt: chagahealth.eu

Väikesest Nasva kalurikülast pärit Reet on kasvanud ühes loodusega. Seetõttu väärtustab tuntud jumestuskunstnik seda, mida teadsid juba meie esiemad aastasadu tagasi- looduse vägi aitab hoida tervist ning taastada ilu, mis tänapäeva kiire elutempoga kaasneva üle töötamise ja stressi tõttu võib kaduma hakata. „Oleme jõudnud ajateljel sinna, mil keskkond meie ümber on väga haavatav ning keskkonnaprobleemid, nagu näiteks saastunud õhk, avaldavad mõju ka sellele, kuidas me end tunneme ja välja näeme,“ räägib Reet. „Mina olen juba aastaid olnud Chaga Elemental Elixir’i järjepidev tarvitaja, sest tajun oma kehaga, kuidas selle terviselisandi koostisosad esindavad meie kodumaise looduse tõelisi superstaare,“ lisab ta. „Uus energia ning särav nahk räägivad iseenda eest,“ kiidab Reet lisaks ka eliksiiri vananemisvastast mõju.

Foto: Chaga OÜ

Reet on regulaarselt tarvitanud Chaga Elemental Elixiri, kuid on nüüdseks proovinud ka selle perekonna uusimat tulijat- Chaga Immuno Elixir’i. „Kui minu tavapärases lemmikus on väike alkoholi sisaldus, siis Immuno versioon põhineb astelpajul ja on alkoholivaba. See tähendab, et seda võivad kasutada ka lapsed, kes sügistalvisel perioodil sageli erinevate viirushaigustega peavad võitlema,“ räägib Reet, kuidas Chaga Immuno eliksiir on suurepärane võimalus laste immuunsust toetada.

Regulaarse eliksiiri tarvitajana teab Reet, et selle üks peamisi koostisosasid chaga ehk must pässik on Hiinas, Venemaal ja Aasias tuntud kui üks võimsamaid immuunsüsteemi parandajaid. „See sisaldab erakordselt suuri koguseid superoksüdismutaasi (SOD), mis on organismile üks võimsamaid antioksüdante, B-grupi vitamiine ja proteiine,“ loetleb Reet eliksiiri koostisosade positiivset toimet.

Ilu algab seestpoolt

Oma enese kogemuse pealt näeb Reet, et eliksiir on hoidnud ta tervena, eemal viirustest ja põletikest ning mõjub justkui immuunsüsteemi doping. „Chagas sisalduvat melaniini on peetud üheks võimsaimaks noorendava toimega aineks kehale. Melaniin vastutab selle eest, et silmavärv vananedes ei tuhmuks. Lisaks kaitseb see nahka kõikvõimalike kahjustuste eest ja on kasulik meie juustele, tugevdades tõhusalt kesk-närvisüsteemi ning parandab oluliselt unekvaliteeti. Ma tunnen, kuidas jaksan rohkem ja olen veelgi positiivsem,“ pakatab Reet energiast.

Olles pikki aastaid olnud ilumaailma saadik ja ise ilu tegija, teab Reet, et ilu algab seestpoolt. „Seetõttu on tark bioaktiivseid aineid omandada just vedeliku kujul. Chaga eliksiirid on valmistatud 100 aasta vanuse Mulgimaalt pärit esiemade retsepti alusel. Küll nemad juba teadsid, mis on kasulik,“ usub Reet esivanemate tarkusesse.

SOODUSKOOD selle artikli lugejatele on ‘REET20', millega saad kõikidelt Chaga Healthi toodetelt 20% allahindlust. Vaata lähemalt: chagahealth.eu

Copy
Tagasi üles