Fotod ja video ⟩ Kahe auto kokkupõrkes sai kaks inimest vigastada (1)

Copy

Lääne-Virumaal Liiguste külas sai neljapäeva hilisõhtul kahe auto kokkupõrkes kaks inimest vigastada.

Õnnetus juhtus kell 22.30 Liiguste külas, kus mööda Tallinna-Narva maanteed pealinna poole sõitnud, 40-aastase mehe juhitud Mercedes-Benz kaldus 78. kilomeetril teetööde alas vastassuunavööndisse, sõitis puruks mitu liiklusmärki ja põrkas siis kokku Rakvere poole liikunud Škodaga.

Kokkupõrge oli niivõrd tugev, et Škoda juhi, 23-aastase naise kättesaamiseks pidid Rakvere päästjad kasutama hüdraulilisi vahendeid.

Kokku osales õnnetuses kolm inimest, mõlema auto juhid viidi sündmuskohalt otse haiglasse, Škodas olnud kaasreisija vigastada ei saanud.

Mis võis olla õnnetuse põhjus, seda politseinikud sündmuskohal kindlalt öelda ei osanud. Kas Mercedese juht oli tarvitanud alkoholi või mitte, selgub pärast ekspertiisitulemuste kätte saamist.

Pärast avariid jooksis Mercedeses olnud seitsmekuune koerakutsikas metsa. Kuigi loom tuli õnnetuspaiga lähedale tagasi ja politseinikud üritasid koera ka kätte saada, siis šokis ja hirmunud loom ennast kätte ei andnud. Suurt kasvu koera üritati paar tundi kätte saada, kuid ta jooksis korduvalt pimeduse varjus metsa.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles