Tallinna Hoiu-Laenuühistu pidulik Tartu esinduse avamine

Tallinna Hoiu-laenuühistu
Copy
Foto: Tallinna Hoiu-laenuühistu

Eesti kapitalil põhinev ja Eesti üks suurimaid hoiu-laenuühistuid avas pidulikult kontori Tartus, Kesklinna keskuses.

Kontori avamisel viibinud Tallinna Hoiu-Laenuühistu esimees Annely Ojamets tõdes, et see on kaua oodatud sündmus. „Tartu kontori avamine on meie jaoks suur samm, sest Tartus elavad meie praegused hoiustajad ja loodame, et saame olla ka uutele klietidele lähemal,“ ütles Tallinna Hoiu-Laenuühistu juhatuse esimees Annely Ojamets.

Esinduse asukohaks valisime Kesklinna keskuse 1. korrusel asuva ruumi, kuna keskus asub Tartu südalinna lähedal ning on vägagi käidav.

Tallinna Hoiu-Laenuühistu on kogukond, kus pea 2000 liikme ühiseks huviks on investeerimine.

Liikmete sõnul on ühistu hoiused tõestanud end stabiilse ja usaldusväärse võimalusena oma säästude kasvatamiseks. Hoiuse intress kuni 6% aastas.

„Tallinna Hoiu-Laenuühistu eelis on see, et kui tekib kiire ja möödapääsmatu vajadus oma hoiule pandud säästude kasutamiseks, on võimalik raha juba enne tähtaega oma hoiuselt välja võtta,“ lisab Annely.

Lisaks on ühistul plaan hakata alates uuest aastast oma liikmetele ka dividende maksma.

Aastate jagu usaldusväärsust

Tallinna Hoiu-Laenuühistu on asutatud juba aastal 2010 ja tegutseb sellest ajast finantseerimisteenuseid osutava ettevõttena enda põhikirja ja Eesti Vabariigi õigusaktide alusel. Ettevõtte osakapital on kasvanud ligi 3 miljoni euroni ( 2 666 860.00 ), mistõttu on tegemist Eesti ühe suurema hoiu-laenuühistuga.

Tallinna Hoiu-laenuühistu pakub võimalusi raha hoiustamiseks ja laenude võtmiseks. Esmalt tuleb astuda ühistu liikmeks: kirjutada avaldus ning tasuda sisseastumis- ja osamaks. Sisseastumismaksu suurus nii füüsilistele kui ka juriidilistele isikutele on 10€, osamaksu alammääraks füüsilistele isikutele on 30€ ja juriidilistel isikutele 300€.

Loe lähemalt siit.

Tartu kontor asub Kesklinna keskuses 1.korrusel
Tööaeg: E-R: 8:00 — 17:00 ja L-P – suletud.
tel. 622 9022   e-mail  tartu@erahoius.ee

Vaata ka www.erahoius.ee

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenuseid osutava ettevõttega. Tutvu Tallinna HLÜ tegevuse ja finantsteenuste tingimustega, vajadusel pea nõu asjatundjaga.

Copy
Tagasi üles