Inglise jalgpallur kaotas spordile panustades üüratu summa

Postimees Sport
Copy
Andros Townsend (vasakul) ja Harry Kane (paremal)
Andros Townsend (vasakul) ja Harry Kane (paremal) Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS

Inglismaa koondises 13 mängu pidanud Andros Townsend tunnistas, et kaotas aastate eest spordiennustusi tehes ööga 55 000 eurot. 

28-aastane Crystal Palace'i ääreründaja tunnistas, et sattus aastate eest hasartmängusõltuvse küüsi. «Ma ei joo ja ma ei tarbi narkootikume. Arvan, et ma pole isegi üheski ööklubis käinud. Ometi kaotasin ma 55 000 eurot lihtsalt klikkides oma telefonis,» kirjutab Townsend veebilehel The Players' Tribune.

«Ma ei pidanud selleks isegi oma toast lahkuma. Ilmselt olen ma esmene inimene ajaloos, kes kaotas kolmapäeva õhtul Blackpooli linnas voodis lamades sellise summa,» mõtiskles Townsend.

«See juhtus siis, kui ma mängisin veel Birmingham City meeskonnas. Järgmisel päeval oli meie hooaja tähtsaim mäng Blackpooliga. Ma ei suutnud uinuda ja panin voodis lihtsalt panuseid,» selgitas inglane. 

2013. aastal karistas Inglismaa jalgpalliliit Townsendi neljakuulise mängukeeluga, sest tegevmängijatele on spordiennustustega tegelemine keelatud.

Townsend kirjeldas, et ta ei suutud ennustamisest loobuda enne mängukeeldu. Pärast karistust läks ta nõustamisele ning on tänaseks sõltuvusest vabanenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles