Zingr sotsiaalvõrgustik, et ühineda ümberkaudsete inimestega

Copy
Foto: Kęstutis Gedaitis

Sotsiaalvõrgustikud nagu FacebookTwitterYoutube .. on juba osa enamus inimeste igapäevaelust. Mõned kasutavad neid mugava võimalusena kontakti võtmiseks, nagu näiteks ‘messenger’, mõned kulutavad lihtsalt vaba aega meelelahutuseks filme vaadates või loevad sõprade ja pereliikmete poolt jagatud lugusid…Sotsiaalvõrgustikud nagu FacebookTwitterYoutube .. on juba osa enamus inimeste igapäevaelust. Mõned kasutavad neid mugava võimalusena kontakti võtmiseks, nagu näiteks ‘messenger’, mõned kulutavad lihtsalt vaba aega meelelahutuseks filme vaadates või loevad sõprade ja pereliikmete poolt jagatud lugusid…

Kuigi kõik need tunduvad samad, on nad siiski erinevad. Vähesed meist eeldavad, et Twitter’is saab meelelahutusvideosid vaadata, kuigi me kõik teame, et võime neid sealt leida.

Kui ..

Facebook — sõpradest ja pereliikmetest koosnev sotsiaalportaal on loodud hoidma lähedasi suhteid lähedaste sõprade ja pereliikmetega.

Twitter — lühisõnumite jagamiseks, kui olete kõigile nähtavalt populaarne, nagu näiteks USA president.. D. Trump .., ja..

Youtube on platvorm videote jagamiseks, siis mil viisil jõuda inimesteni, kes teid ümbritsevad?

Jah ..

Tutvustame sotsiaalvõrgustiku rakendust Zingr. Sotsiaalvõrgustik Zingr on loodud sisu jagamiseks inimestega teie linnas, inimestega, kes on pidevalt teie ümber.

Kuidas see töötab?

Tasuta, mugav kasutada ja selle loomisel on rakendatud sama tehnoloogiat mis Facebook, Instagram, Tesla või Skype.., saadaval

nii Android kui IOS versioonidele. Ainulaadse ja mugava disainiga rakendus on saadaval inimestele üle kogu maailma. See sotsiaalrakendus leiab üles ümberkaudsed inimesed ja võimaldab teil jagada videosid, fotosid, lugusid ja uudiseid ümberkaudsete inimestega. Jagage huvitavat sisu oma naabrite, klassikaaslaste, kolledži- või ülikoolisõpradega.

Zingr – ülemaailmne sotsiaalrakendus

Zingr rakendus on tõlgitud 45 keelde. See sotsiaalrakendus on ülemaailmne, kuid ühendab üksnes inimesi, kes on teie lähedal. Pole oluline, kas asute Tallinnas, Londonis, New Yorgis või mis tahes muus linnas, Zingr leiab teie asukoha ja näitab teie sisu teie hetke asukohast.

Jagage ümberkaudsete inimestega mida iganes. Videod, lood, fotod või lihtsalt teie mõtted. Kui olete midagi ära kaotanud, soovite leida tööd, olete huvitatud kohtingust, otsite uusi sõpru…jagage seda!

Zingr äri jaoks

Foto: Kęstutis Gedaitis

Kas olete suunamudija, ärimees? Kas teil on ettekujutust, kui palju inimesi teie läheduses elab?

Sajad, tuhanded, kümned tuhanded…

Zingr rakendus võimaldab teil kõigi nendeni jõuda. Suurendage oma jälgijate hulka Instagrami, Facebooki või Twitteri kontol ainult ühe postitusega Zingris, sajad või tuhanded inimesed teie linnas võivad hakata teie jälgijaks nendes sotsiaalmeedia rakendustes.

Kasvatage oma äri. Ühinege suurema hulga inimestega teie ümber, suhelge ja nendest inimestest võivad saada teie kliendid.

Allalaadimine: Zingr tasuta sotsiaalrakendus iOS või Android versioonile.

“Zingr –teie linn teie taskus!”

Copy
Tagasi üles