Reidi tee avab linlastele uue bussiliini ja uksed jõulumaagias ostuparadiisi

Copy
Foto: Nautica keskus

Nautica keskus on palavalt armastatud oma moekate kaupluste, hea toitlustuse ning meelelahutusvaliku poolest. Nüüd, mil Reidi tee on avatud, pääsevad mugavamalt Nauticasse ka kaugemate linnaosade elanikud nii Piritalt kui Põhja-Tallinnast.

Nautical on ainulaadne asukoht Tallinna südames sadama ja kesklinna vahel. Tänu uuele Reidi teele saavad Tallinna elanikud kiiremini ja mugavamalt Nautica keskusesse. Reidi tee ja uus bussiliin Põhja-Tallinna ja Lasnamäe vahel annavad meile suurepärase võimaluse tulla nautima kaupluseid, restorane ja meelelahutust nii Põhja-, Kirde- kui Lääne-Tallinnast. Keskuses on esindatud ülemaailmsed kaubamärgid, mida Tallinna kesklinnast mujalt ei leia. Samuti pakub Nautica keskus külastajatele unikaalseid ja ainulaadseid üritusi.

Uus bussiliin

Reidi tee on uus Tallinna tänav, mis ulatub Russalka ristmikust kuni Lootsi ja Tuukri tänava ristmikuni. Reidi tee tähendab mereäärset jalakäijate promenaadi, pargiribasid koos puhkealadega, jalgrattateed ning autoteid. Uus tee toob suure osa mereäärsest võsastunud tühermaast Pikksilma tänava piirkonnas avalikku kasutusse, avades selle jalutajatele ja ratturitele. Ühtlasi on loonud see võimaluse uueks bussiliiniks.

Tallinnas alustas uus bussiliin nr 66 marsruudil Priisle-Pelgurannna, mis viib lasnamäelasi Reidi teed mööda Põhja-Tallinnasse ja põhjatallinlasi Lasnamäele. Kesklinnas bussiliin nr 66 peatub nii Kadrioru ja Lauluväljaku juures kui ka piki uue merepromenaadi ning Balti jaama ja Toompargi juures.  Ei ole välistatud, et bussil tekkivad lisapeatused sadama kandis, ent see sõltub sadama alale planeeritava trammi koridorist. Samuti käivad läbirääkimised ajutise peatuse loomiseks Nautica juurde.

Foto: Nautica keskus

Jõuluootus Nauticas

Jõuluaeg on Nautica keskuses maagiline. Keskuse aatriumit kaunistab Eesti Kunstiakadeemia disainitud Kummituskuusk ning 17.–21. detsembrini saab osa jõululaadast. Nautiva keskuse parkimisplatsilt on võimalik soetada kaunis jõulukuusk või –nulg. Et jõuluvanade töö oleks lihtsam, saab kõik Nauticast ostetud jõulukingitused lillepoes pakkida tasuta.

Foto: Nautica keskus

Maha ei tasu magada ka dirigent Mihhail Golikovi juhendamisel toimuvat Peterburi balleti solistide ning riikliku filharmoonia laste ja noorte sümfooniaorkestri esmaesinemist Nauticas 20. detsembril kell 18.30. Graatsilist balletti saab imetleda otse nn kummituskuuse kõrval. Orkester esitab muinasjutulise müsteeriumi A. Hoffmanni muinasjutu „Pähklipureja” ainetel.

Kontsert on tasuta! Avastage koos oma lastega klassikalise kunsti ilu!

Tule naudi pühadeaega Nauticas!

INFOBOX
  • Jälgi meid ka sotsiaalmeedias ja ole kursis Nauticas toimuvate kampaaniate ja üritustega.
  • Facebook: Nautica Keskus
  • Instagram: nauticakeskus
Copy
Tagasi üles