Kas oled näinud? ⟩ Tallinnas kadunud Cärolini otsingud jätkuvad

Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Politsei palub jätkuvalt abi 23-aastase Cärolini leidmisel, kes lahkus neljapäeva hommikul oma kodust Nõmmel ega ole sinna naasnud.

Reedel teatas politseile murelik lähedane, et Cärolin ei ole jõudnud koju ning temaga ei saa ühendust. Politsei on suhelnud naise lähedastega ja kontrollinud tema võimalikke asukohti. Otsingutele kaasati ka politseikoer. Seni kogutud andmed viitavad sellele, et naine võis liikuda Pääsküla raba piirkonnas, kuid paraku ei ole Cärolini asukohta õnnestunud tuvastada.

Reede õhtul kontrollisid politseinikud koos vabatahtlikega Pääsküla raba, mis on üks võimalik piirkond, kuhu Cärolin võis minna. Otsingutele kaasati politseikoerad ja ala vaadati üle drooniga. Samuti otsiti Cärolini Nõmmel tema kodu lähedalt, kuid naist ei ole seni leitud. 

Ka täna jätkusid Cärolini otsingud hommikust alates. Põhja prefektuuri operatiivjuhi Raavo Järva sõnul oli otsingutele kaasatud üle 30 vabatahtliku. Kontrolliti Cärolini kodulähedast piirkonda nii Pääsküla rabas kui ka linnatänavatel liikudes. Samuti koguti lisainfot piirkonna kohalikelt elanikelt, kontrolliti mahajäetud hooneid ja kõrghaljastatud alasid linna piiril. Otsingutele oli kaasatud politseikoer.  

Politseini on jõudnud ka valvekaamera salvestis, millelt on näha, et neljapäeva, 19. detsembri hommikul kella 10 ajal liikus Cärolin Nõmmel mööda Rebase tänavat Naaritsa tänava suunas, kuid pole teada, kuhu täpselt ta sealt edasi võis minna.

Seega palub politsei endiselt abi Nõmme Rebase ja Raba tänava valvekaamera omanikelt, kes võiksid võimalusel üle vaadata 19. detsembri salvestised alates kella 9st hommikul.

Ühtlasi palutakse kõigil, kes on Cärolini näinud või kel on infot tema võimalikust asukohast, anda sellest teada numbril 112.

Cärolin on umbes 165 sentimeetrit pikk ning tal on pruuni värvi õlgadeni juuksed. Seljas peaks tal olema must jope, mille kapuutsiäärele on lisatud karv.

Cärolini lähedased on loonud ka avaliku Facebooki grupi «Kadunud Cärolini otsingud», kuhu palutakse samuti kõigil, kes on naist näinud või teavad midagi tema võimaliku asukoha kohta, sellest teada anda. Otselink: https://www.facebook.com/groups/1034363773578426/

Kadunud 23-aastane Cärolin.
Kadunud 23-aastane Cärolin. Foto: Põhja prefektuur
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles