Cärolini pere kutsub raskes seisus oleva naise peale mõtlema (17)

Postimees
Copy
Cärolin Leht leiti saarekeselt Pääsküla jõel. Kuna ta ei suutnud sealt ise omal jõul ära tulla, toimetati ta kopteriga haiglasse.  FOTO: Aare Rüütel
Cärolin Leht leiti saarekeselt Pääsküla jõel. Kuna ta ei suutnud sealt ise omal jõul ära tulla, toimetati ta kopteriga haiglasse. FOTO: Aare Rüütel Foto: Aare Rüütel

Ligi nädal aega kadunud olnud 23-aastase Cärolini lähedaste sõnul on naine raskes seisus ning nad kutsusid inimesi üles tema peale mõtlema.

«Cärolini seisund on iga päevaga halvenenud. Usun, et arstid annavad endast parima. Sellele vaatamata palun, et leiaksime täna kõik oma päevas ühe hetke, mil Cärolinile mõelda ja soovida talle mõtteis tervenemiseks jõudu. Kellel võimalik, teeme seda koos kell 14,» teatas pere sotsiaalmeedias ja lisas: «Ehk lähevad need soovid samamoodi täide, nagu siis, kui me teda ühiselt rabas otsisime, ja juhtub veel üks ime.»

19. detsembril oma kodust Nõmmel lahkunud ja teadmata kadunuks jäänud Cärolin leiti teise jõulupüha hommikul kella 9.40 ajal Pääsküla rabast elusana. Ta leidsid kaks vabatahtlikku raskesti ligipääsetavast kohast ning temani jõudmiseks läks vaja PPA kopterit. Kopter toimetas Cärolini Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles