Anne Veesaare ilusoovitus: see kreem annab tunde nagu oleks pisut botoxit süstitud

Rosena DK OÜ
Copy
Foto: Rosena DK OÜ

Armastatud näitlejanna Anne Veesaar sõnab, et tema brändide lööklausetesse ei usu, ent isiklike kogemuste põhjal sobib juba aastaid tema meigikotti Biotopixi vananemisvastane tootesari. Kolme kasutusaasta jooksul on Annel kujunenud välja omad erilised lemmikud.

Vanus on kõigest number. Just seetõttu ei tohiks see häirida naise enesekindlust, kuid paratamatult soovime nautida noorusliku naha võlusid nii kaua kui võimalik. Biotopix on vananemisvastane sari, mis sisaldab tooteid kogu keha jaoks. Sageli pööratakse erilist hoolt näopiirkonnale, kuid ka jalad, käsivarred ja huulepiirkond vananevad ning vajavad lisaturgutust. Biotopix on loonud täiusliku vananemisvastase nahahooldussarja, millest leiavad tooteid ka tundliku nahaga inimesed.

Oma silm on kuningas

Näitleja Anne Veesaar on üks naistest, kes on kasutanud Biotopix tootesarja tänaseks üle kolme aasta. Aastate jooksul on ta proovinud vahepeal ka teisi brände, kuid alati naasnud Biotopixi juurde. Tema sõnul on ta selle brändi juurde tagasi jõudnud just tänu silmaga nähtavatele muutustele. „Ega mina ei usu sellist soolapuhumise juttu kunagi, aga kui ma enda naha peal ära näen, siis jään uskuma ja olen kinni jäänud nüüd sellesse Biotopixisse“ räägib ta. Uueneva tootevalikuga on Veesaarel tekkinud juba mitu suurt lemmikut, mida teistelegi soovitab.

Anne lemmikuks Biotopixi tootesarjast on saanud Botopix Advanced päevakreem, mida võib kasutada ka öösel. „See kreem teeb sellise tunde nagu oleks natuke botoxit süstitud,“ kirjeldab ta oma igapäevast lemmikut. „See paisutab nähtavalt kortsuvahesid.“ Näitleja nipp on kasutada Biotopix päevakreemi ka meigi aluskreemina, et toime oleks veelgi suurem.

Teise lemmiktootena toob Veesaar välja Biotopix Specific Flashlift vananemisvastase seerumi, mis annab kortse siluva efekti juba viie minutiga ja selle toime kestab kuni 12 tundi. „Naeran palju ja need naerukortsud on mu elu osa,“ räägib ta rõõmsalt. Flashlift seerum on ideaalne, sest aitab hoida naerusuisusest tekkinud kortsud kontrolli all.

Kuid mitte vaid silmad ja näonahk ole näos need, mis vanust reedavad. Anne räägib, et tema vanuses naistel tekivad huules kortsud, mis ilmuvad eriti tugevalt nähtavale mõnd tumedamat huulepulka kasutades. „Huulepulk vajub kortsude vahele,“ kirjeldab ta. Lahenduse on näitlejanna leidnud Biotopix Specific täidlust andvast huulepalsamist, mis omab noorendavat toimet ja annab huultele täidlust. Nii ei vaju huulepulk kortsude vahele ning huuled näevad kaunimad välja.

Ideaalne üllatus kingikotti

Kvaliteetne kosmeetika on hinnatud kink nii jõuludeks kui sünnipäeva puhul. Möödunud aastal kinkis Anne Veesaar jõuludeks oma kursaõdedele Biotopixi huulepalsami, et jagada nendega enda rõõmu täidlastest kortsuvabadest huultest. Sel aastal leidsid näitlejanna lähedased oma kingikotist tema lemmik botoksilaadse efektiga päevakreemi – Biotopix Advanced Skincare.

Biotopix mitmekesisest tootevalikust leiab sobiva toote igaüks. Biotopix tooted on saadaval Tradehouse kauplustes, hästivarustatud Euroapteekides, Prokosmeetikas ja netipoes rosena.ee. Rosena e-poes kehtivad Biotopix toodetele mitmed soodushinnad ning kahe toote ostmisel saab kaasa noorendava ja täidlust andva huulepalsami.

Copy
Tagasi üles