Narvas suri uusaastaööl mees, kellele kolm inimest peale istus (2)

Copy
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Narvas muutus uue aasta esimestel tundidel mees agressiivseks ja hakkas korteris viibinud naise ja noormeestega tüli norima. Mehe rahustamiseks istus talle kolm inimest peale, kuid see lõppes talle nii suurte vigastustega, et ta suri.

Häirekeskus sai 1. jaanuaril kell 2.40 teate, et Narvas 26. juuli tänava korteris muutus 32-aastane mees agressiivseks ja provotseeris kaklust korteris viibinud 41-aastase elukaaslase ja tema poegadega, 21-aastase ja 18-aastase noormehega.

Esialgsetel andmetel istusid kolm inimest mehe rahustamiseks talle peale ning andsid juhtunust teada häirekeskusele. Politsei saabudes oli mees teadvuse kaotanud ning politseinikud asusid kiirabi saabumiseni teda elustama. Kiirabi toimetas mehe haiglasse, kus ta hiljem suri, teatas Ida prefektuur.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist ettevaatamatusest. Juhtumit uurib Narva politseijaoskond ja menetlust juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles