Jüri Ratas: alkoholi ja kihutamise kohutavaid tagajärgi näeb üle mõistuse tihti (50)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Sander Ilvest

Alkoholist ja liiga suurest sõidukiirusest tingitud liiklusõnnetusi juhtub paraku liiga sageli, kommenteeris peaminister Jüri Ratas Saaremaal kolm inimelu nõudnud liiklusõnnetuse järel.

«Alkohol ja liiga suur sõidukiirus on liikluses äärmiselt ohtlikud ning viivad kohutavate õnnetusteni. Me näeme selle traagilisi tulemusi üle mõistuse tihti. Tänane päev tõi aga väga valusa uudise, et joobes kihutaja tõttu kaotasid elu kaks naist ja üheksakuune laps ning samast autost toimetati raskes seisundis haiglasse veel üks inimene,» kirjutas Jüri Ratas sotsiaalmeedias.

Peaminister märgib, et on täiesti võimatu mõista, mis toimus avarii põhjustaja peas ja hinges, kuid tema teo tagajärjed on korvamatud.

«Ma avaldan südamest sügavat kaastunnet avariis hukkunute lähedastele, pereliikmetele ja sõpradele ning soovin vigastatule kiiret paranemist. Hoiame ometi üksteist!» kirjutas Ratas.

Ilmselt alkoholijoobes juht põhjustas laupäeval Saaremaal Risti-Virtsu-Kuivastu maantee 128. kilomeetril ränga liiklusõnnetuse, milles hukkus kaks naist ja üheksakuune laps. Üks naine toimetati raskes seisundis haiglasse.

Kommentaarid (50)
Copy
Tagasi üles