Golf X Stuudios saab ka talvel suvise golfikogemuse

Copy
Foto: Golf X Studio

Ideaalne ürituste korraldamiseks ja algajatele golfiga tutvumiseks

Golf ei pea olema meie kliimas vaid suvine mäng. Tänu tehnoloogiale on võimalik Golf X stuudios väljakutsuvat golfimängu nautida igal aastaajal ja iga ilmaga.

„Golf X Studio on uudne sportlik õppe- ja harjutamiskeskkond, kus tehnoloogia abiga ning treenerite juhendamisel arendatakse golfimängija oskuseid,“ tutvustab Golf X Studio tegevjuht Kristo Tullus.

Tegu pole tavalise minigolfi rajaga, vaid simulatsiooniga, mis pakub senisest reaalsemat ja põnevamat mängukogemust. Golfi simulatsioonides on kasutusel neli erinevat tehnoloogiat, mis aitavad nii huvilistel spordialaga tutvust teha, aga ka sportlastel mängu tehnikat parandada.

Kes talvel ei harjuta, see kevadel ei võida

Golfistuudio on hea koht golfiga tutvumiseks. Lisaks pakub tehnoloogia mitmeid lisavõimalusi. Professionaalsed golfimängijad teavad täpselt oma mängu statistikat. Golf X stuudios saab iga mängija välja selgitada ja analüüsida enda löökide iseärasusi ja tutvuda statistikaga. Simulaatorid pakuvad erinevate raskusastmetega harjutus- ja treeningradu, mis pakuvad põnevust nii algajale kui professionaalile.

Et end proovile panna, korraldab golfistuudio ettevõtetele ning Hame Changer Quad ülemaailmsete kasutajate vahel mitmeid võistluseid. Proovile saab end panna teiste golfimängijatega üle kogu maailma. Mõistagi ei puudu võistlustelt korralik auhinnafond.

Foto: Golf X Studio

Ideaalne meelelahutus ürituste korraldamisel

Kui otsid mõnusat kohta, kus pidada aktiivne ja põnevust täis üritus, siis üks golfiturniir annab närvikõdi igale külastajale. Golfistuudio on koht mõnusaks aktiivseks meelelahutuseks. Tullus sõnab, et ürituste tegemine Golf X stuudios kogub üha rohkem populaarsust ning stuudio sobib ideaalselt nii sünnipäevade pidamiseks kui firmaürituste läbiviimiseks. Võimalik on kasutada juhendaja abi, tellida toitlustust ning muu vajalik eduka ürituse jaoks. Kuna sisegolf ei nõua eelnevat ettevalmistust, piisab vaid mugavates riietes kohale saabumisest. Võta sõbrad või kolleegid kaasa ning tule naudi õhtut!

INFOBOX

Golf X stuudiod asuvad Tallinnas Rannamõisa tee 3 ja Tartus Ringtee 25. Golfioskuseid on võimalik proovile panna seitse päeva nädalas. Uuri lisa Golf X Studio kodulehelt.

Copy
Tagasi üles