Postimehe vastus Piirideta Reporterite artiklile (6)

Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Postimehe toimetuste juhatajad kirjutasid vastulause ajakirjandusorganisatsiooni Piirideta Reporterid artiklile, milles avaldati kahtlust Postimehe suhtes.

Postimehe vastus Piirideta Reporterite artiklile

Postimehe toimetus kinnitab, et nii nagu varasemalt, teeme me parimat ajakirjandust ka täna ja homme, kuigi ühendus Piirideta Reporterid väljendab oma artiklis muret uuriva ajakirjanduse tuleviku pärast Postimehes.

Postimees on 162-aastane, selle aja sisse on jäänud keerulisemaid ja paremaid aegu, kuid alati on esile tõusnud parimate traditsioonide järgi tehtud ajakirjandus. Möödunud aasta oli tormiline, kuid võime kinnitada: toimetus on alati tegutsenud ja tegutseb ka edaspidi ühtse jõuna selle nimel, et olla mõjukas ja usaldusväärne. Postimehe 125 ajakirjanikku teenivad lugeja huve.

Me teeme oma tööd kirega ja vabalt, järgides ajakirjanduseetika põhimõtteid. Postimehes kirjutatakse endiselt uurivaid lugusid ja arvamusi. Ühtviisi käsitleme kõiki poliitilisi jõude, äri- ja ühiskonnategelasi.

Leiame, et kõige paremini saame oma hea nime ja usaldusväärsuse eest seista tehes oma tööd – parimat ajakirjandust. Postimehe paberleht ilmub kuus korda nädalas ja veebiväljaanne pea ööpäev läbi.

Meil on alati hea meel ja oleme siiralt tänulikud, kui osutatakse vigadele ja tehakse kriitikat, samamoodi rõõmustame ka tänusõnade ja järjest enam meiega veedetud aja üle. Nii kriitika kui ka pöidlahoidjad annavad meile väärtuslikku tagasisidet, et teha oma tööd lugejat teenides veelgi paremini.

Kalev Korv, peatoimetaja kt

Aivar Reinap, peatoimetaja asetäitja

Urmas Jaagant, Eesti uudiste toimetuse juht

Harry Tuul, Postimehe ja BNSi majandustoimetuse juht

Evelyn Kaldoja, välisuudiste toimetuse juht

Heili Sibrits, kultuuritoimetuse juht

Martten Kaldvee, sporditoimetuse juht

Raul Ranne, Arteri toimetuse juht

Olesja Lagašina, venekeelsete portaalide toimetuse juht

Hanna-Hulda Reinkort, prindi tegevtoimetaja

Kaido Kelp, disainijuht

Erik Prozes, foto- ja videotoimetuse juht

Aarne Seppel, eriprojektide toimetaja

Postimees saatis inglisekeelse vastulause ka Piirideta Reporteritele.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles