FOTOD ⟩ Portaal Objektiiv tõi tänavatele oma #samapaljuinimene loosungid

BNS
Copy

Alates esmaspäevast jooksevad mitmetel Tallinna ja Tartu tänavatel paiknevatel suurtel digiekraanidel ka konservatiivset maailmavaadet levitava portaali Objektiiv klipid, mis annavad oma panuse sotsiaalministeeriumi poolt algatatud kampaaniasse «Kõik on erinevad, aga sama palju inimesed».

Objektiiv väitis oma eelmise nädala juhtkirjas, et sotsiaalministeerium on oma kampaanias maha vaikinud ainsa inimgrupi, kelle inimsust tõepoolest süstemaatiliselt eiratakse ja jalge alla tallatakse – veel sündimata lapsed.

«Paraku just nendest inimestest, kelle inimsust ühiskonnas massiliselt eitatakse või pisendatakse ja maha trambitakse, sotsiaalministeerium oma kampaanias vaikib, justkui neid ei olekski olemas. Muidugi on see kõike muud kui üllatav, pidades silmas ministeeriumis domineerivaid inimvaenulikke vasakliberaalseid ideoloogilisi hoiakuid, kuid ka tõsiasja, et Vabariigi Valitsus ennekõike sotsiaalministeeriumi näol on konkurentsitult kõige suurem sündimata laste elude hävitaja,» osutas Objektiivi toimetus.

Nii telliski Objektiiv omalt poolt tänavatele sotsiaalministeeriumi kampaaniat täiendavad ja ministeeriumi kampaaniaga vormi poolest harmoneeruvad klipid, mis toovad esile, et kuigi pisikesed ja kaitsetud, on ka veel sündimata lapsed sama palju inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles