Politsei otsib Sillamäel oma kodust lahkunud 14-aastast Marijat (2)

Copy
Marija
Marija Foto: Politsei foto

Politsei palub kaasabi selgitamaks 14-aastase Marija asukohta, kes lahkus Sillamäel oma kodust ning seni on teadmata, kus tüdruk viibida võiks.

Lähedased andsid kodust ära jooksnud noorest neiust politseile teada 27. jaanuari hilisõhtul. Juba samal õhtul ja ööl kontrollis politsei erinevaid Sillamäe aadresse tuvastamaks ega tüdruk mõne tuttava juures aega veeda. Lisaks suheldi Marija sõprade ja koolikaaslastega kogumaks infot, kus neiule liikuda ning viibida meeldib. Paraku ühestki kontrullitud viibimispaigast tüdrukut leida ei õnnestunud, ka ei õnnestunud tuttavatelt ja lähedastel saada abistavat infot, mis aitaks tüdruku asukohta tuvastada.

Teada on, et kooli tüdruk eile ja täna ei jõudnud ning kodust lahkumise hetkest on välja lülitatud ka tema telefon. Politsei jätkab info kogumist ning võimalike viibimispaikade kontrollimist kuniks tüdruku asukoht on tuvastatud.

Marija on 160 cm pikk ning kõhna kehaehitusega. Kodust lahkudes kandis ta seljas tumedat mantlit, teksapükse ning kaasas oli tal roosa seljakott. Tüdruk kannab prille.

Kui keegi on kirjeldustele vastavat tüdrukut viimastel päevadel näinud või teab, kus ta olla võiks, palutakse sellest teada anda politseile telefonil 112.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles