Politsei otsib Saaremaal hooldekodust lahkunud 59-aastast Peetrit (2)

Postimees
Copy
Foto: PPA

Politsei palub kaasabi selgitamaks eile hilisõhtul Saaremaa vallas Kärla aleviku hooldekodust teadmata suunas lahkunud 59-aastase mehe asukohta.

Eile õhtul kella 23 paiku sai politsei teate, et Saaremaa vallas Kärla aleviku hooldekodust lahkus 59-aastane terviseprobleemidega mees. Politsei käivitas otsingud ning kontrollis teenistuskoeraga hooldeasutuse ümbruse läbi, ent meest leida ei õnnestunud. Kuna meeltesegaduses mees võis olla hooldekodust ka kaugemale liikunud, kontrollis politsei täiendavalt üle nii Kärla küla kui ka naaberkülad. Politseinikud on piirkonnas kontrollinud ka mahajäetud ja tühjana seisvaid hooneid, kuid sealtki pole meest õnnestunud leida. Otsingud jätkuvad.

Hooldeasutuse personali sõnul on mees varemgi kodust lahkunud, kuid siis on ta lähistelt üles leitud ning tagasi toimetatud. Teada on seegi, et mehel on kombeks end peita, mistõttu palub politsei ka kõigil kohalikel üle vaadata nende territooriumil paiknevad vaba juurdepääsuga kuurid, aiamajad ning teised hooned, kust mees varju otsida võis.

Peeter on pikka kasvu, umbes 185 cm pikk, kõhna kehaehituse ja halliseguste lühikeste juustega. Hooldeasutusest lahkudes oli tal seljas vaid tumesinine T-särk ning tennised.

Kui keegi on kirjeldusele vastavat meest näinud, palutakse teatada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles