Kas oled näinud? ⟩ Kadunud Björni nähti viimati Noblessneri sadama piirkonnas

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
38-aastane Björn leiti surnuna.
38-aastane Björn leiti surnuna. Foto: PPA

1. veebruari öösel Tallinnas kadunud 38-aastast Björni nähti viimati Noblessneri sadama piirkonnas, teatas politsei uutele andmetele tuginedes.

Kesklinna jaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhi Jelena Mirošnitšenko sõnul tuvastati kaamerasalvestuste põhjal Björni liikumine 31. jaanuari õhtul Tallinna kesklinna piirkonnas. Ilmnes, et mees külastas öö jooksul vanalinnas ja Põhja-Tallinnas mitmeid meelelahutusasutusi. Ööl vastu 1. veebruarit kella viie ajal jõudis mees Noblessneri sadama piirkonda ning sealt edasi tema asukoha kohta andmeid pole.

«Kontrollime selles piirkonnas asuvate kaamerate salvestusi, et teha kindlaks tema edasine liikumine. Lisaks aitavad Tallinna kordoni ametnikud kaatriga kontrollida sadama akvatooriumit,» ütles Mirošnitšenko.

Politsei on teinud kindlaks, et raviasutuses mees ei viibi.

Politsei palub abi kadunud Björni leidmiseks.
Politsei palub abi kadunud Björni leidmiseks. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Björn lahkus 31. jaanuari õhtul Kreutzwaldi tänaval asuvast hotellist ning suundus vanalinna poole. Kui mees polnud planeeritud lahkumisajaks 2. veebruaril hotelli naasnud, teatati sellest politseile.

Hotellist väljudes oli Björnil seljas tume kapuutsiga jope, punane sviiter, helesinised teksad ja beežid kingad. Ta on 190 cm pikk ja keskmise kehaehitusega. Björnil on helesinised silmad ja heledad juuksed, ta kannab prille. Mees räägib saksa ja inglise keeles ning oskab pisut ka prantsuse keelt. Eesti keelt ta ei räägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles