Sindi ja Paikuse on eilsest ilma veeta, Pärnu Vesi paigaldas veepaagid

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Pärnu Vesi ajutine veepaak Paikuse keskuses
Pärnu Vesi ajutine veepaak Paikuse keskuses Foto: Jaano Martin Ots

Osa Sindi linnast ja Paikuse alevist on eile õhtust saadik ilma veeta.

Esimesed teated veesurve kadumisest Paikuse osavallas ja Sindi linnas tulid laupäeva õhtul kella 19 ja 21 vahel, samas oli vesi mõnel Sindi tänaval olemas veel pühapäeva hommikul kella 7 ajal. 

Pärnu Vesi teatas oma kodulehel, et tegemist on Sindi peatorustikul toimunud veeavariiga, mistõttu Paikuse osavallas esineb 8. ja 9. veebruaril veega varustamise häireid. Pärnu Vesi avariibrigaadid alustasid rikke kõrvaldamisega tegelemist laupäeva hilisõhtul. Pärnu Vesi vabandas oma klientide ees ning lubas paigaldada veepaagid. Nende asukohtadest lubab vee-ettevõtte koduleht teatada esimesel võimalusel, pühapäeva hommikul selline info kodulehele veel jõudnud ei olnud. 

Pärnu Vesi kliendiinfo telefoninumbrilt vastab automaatvastaja, et infotelefon on üle koormatud, kuid ettevõte on veeavariist teadlik ja tegeleb selle kõrvaldamisega. 

Sindi Olerexi tanklast öeldi Postimehele, et inimesed on tankla kaupluse pudeliveest praktiliselt tühjaks ostnud. 

«Viieliitrised veekanistrid on ammu otsas, alles on mõned pooleteistliitrised Saaremaa joogivee pudelid ning väike varu Neptunase vett,» kinnitas tankla töötaja. Sindi ja Paikuse inimesed on käinud vett ostmas ka Pärnu tanklates. 

Üksikutel Paikuse tänavatel oli veevarustus pühapäeva hommikuks taastunud, suur osa piirkonnast oli kohaliku kogukonna sotsiaalmeedialehe andmetel siiski ilma veevarustuseta ka veel pühapäeva hommikul kell 8.50.

Täiendatud kell 12.00:

Pühapäeva hommikul paigaldas Pärnu Vesi ajutised veepaagid ning teatas oma kodulehel, et rikke parandamisega tegeldakse. 

«Lekke täpne põhjus on saadud teada ning hetkel toimub toru remondiks vajalike materjalide komplekteerimine. Hinnanguliselt suudetakse lekkeline koht remontida kella neljaks. Peale seda saame järkjärgult alustada torustiku täitmist, veevarustus  normaliseerub hinnaguliselt kella kuueks õhtul. Juhul, kui toimub plaanis muutusi teavitame Teid operatiivselt kodulehel ja facebookis,» teatas firma koduleht.

Veepaakide asukohad on veefirma andmetel järgmised:
Paikuse osavallas

1. Pustuski tee 14, Paikuse alev
2. Linnu tee ja Haigru tänava ristmik
3. Coopi kauplus, Pärnade puiestee

Sindi linnas

4. Tööstuse tänav, lasteaia juures

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles