Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Üüritüli Lasnamäel lõppes brutaalse mõrvaga

Karel Reisenbuk
, reporter/päevatoimetaja
Copy

Läinud aasta juunis läks 45-aastane Irina oma üürnikult Nikolai Kuznetsovilt sisse nõudma 200 euro suurust korterirenti, mida Kuznetsov seni oli korralikult maksnud. Tagasi koju Irina ei tulnud. Tema tükeldatud surnukeha leidsid kalamehed kümmekond päeva hiljem väljaüüritavast korterist kilomeetri kaugusel asuvast Pae järvest.

Vaid kaks aastat varem vanglast vabanenud Kuznetsov töötas Raekoja platsi ääres asuvas restoranis Balthasar nõudepesijana. Irinalt oli mees korterit üürinud vaid mõned kuud. Naise elukaaslase Vladimiri sõnul olid üürimaksed seni tasutud korrektselt, kuid seekord läks midagi valesti. Oma naist nägi Vladimir viimati elusana 5. juunil, kui Irina võttis kodust rohelise bussikaardi ning lahkus.

Kogutud tõendite järgi tapeti Irina 6.-7. juuni vahel korteris, mida ta Kuznetsovile välja üüris. Süüdistuse järgi saabus mees koju töölt südaöö paiku, kus teda ootas korteri omanik Irina, kes nõudis mehelt saamata jäänud üüri. Et aga Kuznetsov polnud sellise asjade käiguga rahul, ründas ta oma korteri omanikku haamriga, mille oli korterisse toonud Irina elukaaslane, et vahetada välja pistikupesa. Kuznetsov lõi diivanil lebanud Irinale vähemalt seitse korda haamriga pähe.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles