Aita meil valida 20 000 euro saaja!

Copy
Foto: META Advisory Group

Kui Sa saaksid valida, kas toetada Noored Kooli programmi kasvamist, siseterviseradade loomist koolidesse/lasteaedadesse, mugavamat Tagasi Kooli broneerimissüsteemi, konkurssi Prototron Juunior ettevõtlike ideede elluviimiseks või hoopis keelpillimuusika viimist kohtadesse, kus see muidu ei kõla, siis mida Sa valiksid?

„Oleme algatuste Noored Kooli, Eesti Terviserajad, Tagasi Kooli, Prototron ja Pillifond kõrval olnud algusest peale ja alanud kampaaniaga soovime ka oma praegusi ja tulevasi kliente kaasata toetuse jagamise otsustusprotsessi,” rääkis Swedbanki toetustegevuste juht Merje Klopets. ”Palusime kõigi viie algatuse eestvedajatel mõelda, milline idee tuleks nende valdkonnas kindlasti ellu viia, kui neil oleks 20 000 eurot lisarahastust. Ideed on eranditult head ja kõik suunatud moel või teisel laste ja noorte toetamisse – nüüd jääb Sinul üle teha valik, kes võiks saada lisarahastuse ja oma idee aasta jooksul ellu viia,” lisas ta.

Kõige rohkem hääli saanud organisatsioon saab 20 000-eurose täiendava rahastuse. Teiste vahel läheb jagamisele 10 000 eurot. Hääletus kestab veebruari lõpuni. Ideedega saab lähemalt tutvuda ja oma valiku teha Swedbanki lehel http://swedbank.ee/heategu.  

Ühiskonda edasiviivate algatuste toetamine ja neis osalemine on osa Swedbanki igapäevaelust.  Põhifookuses on hariduse, finantskirjaoskuse ja ettevõtlikkuse edendamine ning jätkusuutliku ühiskonna arendamine. Ainuüksi viimase viie aasta jooksul on Swedbank kampaanias osalevale viiele algatusele hoogu andnud ligi 2 miljoni euroga.    

Copy
Tagasi üles