Video ⟩ Sünnitusele kiirustanud pereisa pääses trahvist: see 400 eurot läheb kõik mu pojale (4)

Elo Mõttus-Leppik
Copy

«Mu poeg helistas, et tule ruttu, pea juba paistab!» kirjeldas 37-aastane pereisa Rait olukorda, kus ta naine ootamatult 7. jaanuaril kodus sünnitama hakkas ja tema koju kihutades kiiruseületamisel kinni peeti. «Ma ütlesin, kallis poeg, ma ei saa tulla praegu, politsei võttis mind kinni,» rääkis Rait Kanal 2 Reporterile.

7. jaanuaril pidas politsei Tallinna-Narva maanteel kinni Raidi, kes oli oma Toyotaga kihutanud 136 km/h alas, kus suurim lubatud kiirus on 90 km/h. Politsei mõistis talle 400-eurose trahvi, vaatamata sellele, et tal oli mõjuv põhjus: ta kiirustas koju sünnitava naise juurde. Et kiirabi polnud veel kohale jõudnud, siis oli emal sünnitusel ainsaks abiks nende 10-aastane poeg Ralf, kes tegutses häirekeskuse töötaja telefonitsi antud juhiste järgi.

Sel ajal peetigi pereisa kihutamisel kinni ja tehti talle 400-eurone trahv.

Täna otsustas Harju maakohus selle trahviotsuse tühistada. Rait ütles Kanal 2 Reporterile, et kulutab kogu selle summa oma pojale.

«Õnneks politseil oli õigus,» rääkis Rait Reporterile. «Ta politseiautos mulle ütles, et selle asemel, et te kihutasite, oleksite saanud 400 eurot kulutada lapsele. Nii ma siis teengi, see 400 eurot läheb kõik mu pojale.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles