Politsei tabas viimastel päevadel hulga joobes autojuhte

BNS
Copy
Puhumine.
Puhumine. Foto: Pilt videost

Politsei tabas lõppenud pikal nädalavahetusel Ida prefektuuri piirkonnas puhumisreididel 11 alkoholi tarvitanud autojuhti ja Põhja prefektuuri piirkonnas tabati teisipäeval 33 joobes juhti.

Reidide käigus kontrollis politsei Ida prefektuuri piirkonnas 1857 juhi kainust, kellest 11 olid alkoholi tarvitanud, teatas Ida prefektuur sotsiaalvõrgustikus Facebook.

Põhja prefektuuris aga tabas politsei teisipäeval puhumisreidi käigus 33 alkoholi piirmäära ületanud sõidukijuhti, kellest üks oli veoauto, üks mikrobussi ja üks linnaliinibussi roolis. Neist kahes viimases viibis kokku paarkümmend reisijat.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse juhi Hannes Kullamäe sõnul on selline tulemus vägagi murettekitav ning ilmestab seda, kuidas pühade järgselt istub tavapärasest rohkem inimesi rooli veendumata oma kainuses. «Eriti murelikuks teevad alkoholi tarvitanud bussijuhid, kes ei anna endale aru, et õnnetusse sattudes vastutavad nad ka oma reisijate ohutuse eest. Selline käitumine on eriti vastutustundetu ja hoolimatu nii reisijate kui ka teiste kaasliiklejate suhtes,» lisas Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles