Seksikas naistepäev 2020 parimate seksleludega

Must Panter
Copy
Foto: MustPanter

Naistepäeval tähistatakse naiste õiguseid, nende ilu ja võimu! Võid olla fantaasiavaene ja kinkida oma kallimale lilli ja šokolaadi või siis hoopis midagi seksikat, et kireleek lõkkele puhuda. Šokolaad teeb paksuks ja lilled närtsivad, ent vallatud mälestused teevad rõõmu nii saajale kui kinkijale.

Must Pantri perenaine Inna Must meenutab, kuidas enda jaoks esimest korda sekslelud avastas, vaadates «Seksi ja linna». Carrie käis sõbrannadega vibraatoreid uudistamas ja sellest alates algas jänkuvibraatorite võidukäik maailmas.  Olgu mainitud, et saates näidatud vibraator ei olnud valmistatud kehasõbralikest materjalidest ja ükski naine seda kasutama ei peaks. Igasuguseid asju ei tasu enda sisse panna!

Sekslelusid on tuhandeid ja endale sobilike leidmine võib olla tõeline peavalu ja nõuab kohati inseneri mõistust, et aru saada, kuidas seda üldse kasutama peaks? Inna asus 20-aastaselt usinalt sekslelusid proovima ja aastaga oli tal suur kotitäis erinevaid vallatusi. Oma poiss-sõbraga kokku kolides tundis ta suurt piinlikkust oma sekslelude pärast ja otsustas need minema visata. Kotitäis koos ja kortermaja esisesse prügikonteinerisse visatud märkas ta aknast välja vaadates, et üks kodutu naine avastas koti ja oli sisu üle ääretult rõõmus, nagu oleks kotitäie kulda leidnud! Konteineris tuhlamine jäi pooleli ja naine seadis kiired sammud sinnapoole, kust ta tulnud oli. See oli Must Pantri perenaise kõige piinlikum hetk. Aastaid hiljem täitus öökapi sahtel taas leludega, mis paarisuhtesse särtsu lisasid ja kõige olulisemast hoiduda aitasid – rutiin ja veelkord rutiin!

Naistepäeva raames on hea aeg tutvuda sellega, millised sekslelud naistele rõõmu pakuvad?

Ikka sellised, mis aitavad naisel üle saada teada tuntud murekohtadest:

  • Vaginaalsest penetratsioonist üksi ei piisa, et orgasmini jõuda
  • Kliitori massaaž on eelmängu ajal äärmiselt oluline
  • Mida libedam, seda mõnusam ehk rohkelt libestit
  • Vahel tahaks kohe midagi väga teistsugust ja ulakat proovida

ORGASMIK 7-OSALINE KOMPLEKT NAISELE 

Kliitor ja veel kord kliitor on see, mis hellitusi vajab! Kliitoril on 2 korda rohkem närvirakke kui peenisel ja enamik naisi saab orgasmi just nimelt kliitorimassaaži tulemusel. Komplektis on eelmänguks kõik vajalik:

  • I Rub My Kitty kliitori masseerija
  • X-pleasure kliitori erutuskreem
  • Silmamask sensuaalseks kogemuseks
  • Kuum massaažisüda
  • Eros Medical vee baasil valmistatud libesti
  • Südamekese anaaltapp särtsakamaks elamuseks
  • Glamy kliitorit masseeriv peeniserõngas, mis samal ajal pikendab mehe erektsiooni kestvust.
Foto: MustPanter

LELO NOA CERISE PAARIDE VIBRAATOR

NOA paaride vibraator võimaldab ülimat naudingut kogeda koos partneriga. NOA siidiselt võimas ja 100% veekindel keha masseerib kliitorit just nii, nagu naine soovib. Kliitori stimuleerimine annab naisele 75% suurema tõenäosuse jõuda orgasmini! Mis võiks olla veel ekstaatilisem kui saada orgasm koos!

Foto: MustPanter

REAL LOVER KLIITORIT MASSEERIV PEENISEMANSETT

Vibreeriv peenisemansett on midagi erilist… see masseerib temakese kliitorit ning Härra Big on see, kelle meheau transformeerub võimsaks vibraatoriks.

Naise kliitoril on ligi 8000 närvirakku ja 75% naiste orgasmidest on justnimelt kliitoril. Keelega masseerides kulub selleks 20–40min, vibraatoriga vaid mõni minut. Peenisemansett on väga veniv ja annab peenise lisapikkust.

Foto: MustPanter

 PASSION WOMAN KEHASUKK 

Neile, kes armastavad ilusaid asju!

Avatud jalgevahega kehasukk teeb kandjast jumalanna. Veniv pesu ei jäta kehale volte ja pakub tõelist silmailu!

Foto: MustPanter

VOULEZ-VOUS APRIKOOSI-MANDLI MASSAAZIÕLI

100% taimse koostisega massaažiõli.

Mitte-rasvane, kauakestva tekstuuriga.

Niisutab ja elustab nahka süvitsi.

Hoia õlipudelit 5 min ca 45-kraadises vees, et tuba täituks meeldiva aroomiga ning kogemus oleks nauditavam.

Foto: MustPanter

BDSM FANTASY 11-OSALINE SIDUMISKOMPLEKT

Kaunis üheteistkümneosaline sidumiskomplekt Fantasy on kõik, mida sul on vaja, et veeta üks eriti ulakas õhtu.

Foto: MustPanter

INTENSE HILARI JÄNKUVIBRAATOR

Hilari on täpselt paraja suurusega: Ø 3,4 x 19 cm. Abimees masseerib kliitorit ja G-punkti 30 erineval vibratsiooni kiirusel, et leiaksid igal hetkel selle täpselt õige.  Valmistatud meditsiinilisest silikoonist, mis on intiimpiirkonnale parim võimalik materjal.

Foto: MustPanter

 LELO HULABEADS PULDIGA KUULVIBRAATOR

Hula Beads on esimesed tupekuulid maailmas, mis vibreerivad ja pöörlevad samal ajal! Sisesta kuulike ja tunneta, kuidas ülemine kuulikese pea pöörleb, vibreerib ja masseerib enneolematul viisil sinu G-punkti samal ajal, kui kuulikese jämedam pool täidab vibreerivate mõnulainetega tupe alumise osa. Anna juhtmevaba pult partneri kätte või juhi ise ja avasta, kui märjaks võib üks Hula Beads sind ajada!

Foto: MustPanter

PAHANDUSTE KAST PAARIDELE 

Pahanduste Kast on paaridele, kes on partneriga valmis pühkima magamistoast tolmu ja pakkuma teineteisele vallatuid naudinguid garanteeritult õnneliku lõpuga! Pahanduste kastist leiad 12 ulakat toodet eriti vallatuteks öödeks.

Foto: MustPanter

 Erinevate uuringute kohaselt suurendab seksivaene elu stressi ja immuunsüsteemi nõrgenemist.  Seksuaalse tervise eest hoolitsemine on igaühe enda kohustust. Orgasmid on äärmiselt tervislikud ja sekslelude toomine paarisuhtesse hoiab rutiini kaugel eemal.

Julgege katsetada ja uusi asju avastada Must Panter erootikapoe hoolega valitud toodete hulgast.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter

Foto: MustPanter
Copy
Tagasi üles