Pildid ⟩ Põhja-Itaalias puhkamas käinud turistid jõudsid koju (19)

Andres Einmann
Copy

Laupäeva pärastlõunal jõudsid koroonaviirusest haaratud Põhja-Itaaliast Bergamost Eestisse tagasi seal puhkamas käinud Eesti turistid.

Tegemist oli reisifirma Novatoursi klientidega, kes said viimastena puhata Põhja-Itaalias oma paketipuhkuse ära. Tänasest lõpetas reisikorraldaja koroonaviiruse tõttu Põhja-Itaalia reisid.

Lennuki reisijaile koroonaviirus väga muret ei paistnud tekitavat, kogu lennukitäie reisijate seas oli vaid paar inimest, kes kandis näo ees kaitsemaski. Mitu reisijat piserdas oma kohvri pagasilindist võttes üle desinfitseerimisvahendiga ja pühkis selle salvrätikuga üle.

Kaitsemaskid ei ole väga populaarsed ka lennujaamatöötajate seas, mask oli ees vaid ühel ratastoolis härrasmeest lükkaval töötajal.

Üks lennult saabunud reisija otsustas, et pärast pagasi kättesaamist enam maski tarvis ei ole ning ta jättis selle pagasilindile ringe tegema.

Tallinna lennujaama on pandud eesti-, vene- ja ingliskeelsed voldikud infoga, mida teha koroonaviirusesse nakatumise vältimiseks ja mida teha, kui inimene kahtlustab endal viirust. Voldikud on inimeste seas küllaltki populaarsed, nii mõnigi reisija võttis selle endaga kaasa.

Novatours teatas eile, et peatab märtsikuised Itaalia reisid Bergamosse seoses koroonaviiruse ohupiirkonna laienemisega.

Peatamine puudutab 7. 14. ja 21. märtsi reise. Kliendid, kes on praegu Itaalia Alpides puhkamas, tuuakse tagasi plaanipärase lennuga 7. märtsil, teatas ettevõte.

Kuna Eestis kasvab koroonaviiruste juhtumite hulk ning oluline osa haigestunutest on tulnud tagasi lennujaamast, kuhu ja kust ka Novatours oma Itaalia lende teeb, otsustas ettevõte oma lennud sellesse lennujaama peatada.

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles