Gammeri ja Hirve kohtuprotsessi tuleb koroonaviiruse tõttu paus (1)

Copy
Harju maakohus.
Harju maakohus. Foto: Tairo Lutter

Harju maakohus lükkas teisipäeval edasi kohtuprotsessi kuritegeliku ühenduse juhtimises süüdistatavate hotelli- ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri ning nende kaassüüdistatavate üle, sest selgus, et protsessiosalised on kokku puutunud ühe koroonaviirusesse haigestunud isikuga.

Kuna haigestunu puutus mõni päev tagasi ühe tähtpäeva tähistamisel kokku veel mitme sel protsessil osalejaga, siis otsustas kohus teisipäeval teha istungitega pausi vähemalt paar nädalat.

Kohus kontrollis infot ja isik kinnitas diagnoosi ja kokkupuudet menetlusosalistega.

Vastavalt kohtumaja koroonaviirusega seotud tegevuskavale otsustas kohus istungid kaheks nädalaks edasi lükata. Kohtu haldusosakond korraldab saali ja selles oleva mööbli ning seadmete desinfitseerimise.

Järgmine istung selles asjas toimub 30. märtsil.

Riigiprokuratuur süüdistab 60-aastast Hirve ja 55-aastast Gammerit kuritegeliku ühenduse juhtimises, eraviisilises jälitustegevuses, altkäemaksu andmises erasektoris, maksukohustuse varjamises ning tulirelva, laskemoona ja helisummutite ebaseaduslikus käitlemises ning tsiviilkäibes keelatud relva käitlemises. Lisaks neile on erinevate süüdistustega kohtu all veel terve hulk inimesi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles