Kaja Kallas: päeva oleme kaotanud (6)

Brita-Maria Alas
Copy
Kaja Kallas
Kaja Kallas Foto: Urmas Luik

Reformierakonna esimees Kaja Kallas avaldas täna sotsiaalmeedias oma arvamuse seoses koroonaviiruse olukorraga Eestis. Tema arvamusel tegutseti liiga hilja ja koolid võiksid kinni olla juba homsest mitte esmaspäevast. 

Kallas kommenteeris sotsiaalmeedias, et inimesed on juhiste ootuses, ent neid ei tule. «Inimesed ootavad selgeid sõnumeid ja juhiseid. Neid aga ei tule ega tule. «Jätkame igapäevast elu» oli ju teiste riikide põhiviga. Antud juhul on kiire tegutsemine oluline ja mulle tundub, et päeva oleme kaotanud,» kirjutas ta.

«Oleme valmis valitsust toetama eriolukorra kehtestamise osas, kuid juriidilisest poolest tähtsamad on konkreetsed juhised ja otsused. Koolid ja lasteaiad võiksid kinni olla juba homme, mitte esmaspäeval,» kommenteeris ta tänast otsust.

«Ettevõtjad vajavad suuremat kindlust ja tervishoiusüsteem tuge. Riigi sammud peavad sisendama inimestesse kindlust. Kriiside puhul on otsuste kiirus ja selgus määrava tähtsusega. Reformierakond on valmis toetama valitsust tõhusates sammudes, et meie inimesed oleksid hoitud ja terved.»

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles