Kaja Kallas: tunnustan valitsuse otsust kuulutada välja eriolukord (5)

Postimees
Copy
Reformierakonna esimees Kaja Kallas.
Reformierakonna esimees Kaja Kallas. Foto: Margus Ansu

«Tunnustan valitsuse otsust kuulutada välja eriolukord ja ühinen peaministri seisukohaga, et riik üksi ei suuda koroonaviiruse levikut peatada,» ütles Reformierakonna esimees Kaja Kallas pressiteate teal.

«Eriolukord kestab 1. maini aga loodan, et viiruse levik pidurdub võimalikult ruttu, et saaksime oma tavapärase elu juurde tagasi minna,» lisas Kallas.

Kallase sõnutsi on Reformerakond koos valitsusega valmis riigikogus töötama selle nimel, et nad leiaks kiired ja tõhusad lahendused, mis annaksid kindlust ettevõtjatele ja töötajatele. «Olgu selleks siis sihitud erakorraline rahaline abi teatud majandussektoritele, paindlikumad haigus-ja töölt eemale jäämise hüvitused, lisaraha eraldamine tervishoiule või maksupuhkused koos laenugarantiidega.»

«Kriis on poliitilise ühtsuse aeg ja on oluline, et Eesti langetaks otsuseid õigeaegselt ja ettevaatavalt. Nii saame vähendada haigestumist ja leevendada majanduslikke raskusi. Oleme ühtsed ja mõistvad – üheskoos saame kriisist jagu!» lausus Kallas.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles