Politsei ja maksuamet sulgesid koroonaviiruse tõttu oma teenindusbürood

Copy

Politsei- ja piirivalveamet (PPA) ning maksu- ja tolliamet (MTA) sulgesid koroonaviiruse tõttu ajutiselt oma teenindussaalid.

PPA sulges tänasest kõik teenindussaalid üle Eesti. Esialgu jäävad teenindussaalid suletuks järgmise esmaspäevani, 16. märtsi õhtuni.

«Et teha kõik võimalik viiruse leviku tõkestamiseks ja kaitsta inimeste tervist, sulgeme tänasest ajutiselt PPA teenindussaalid, mida külastab iga päev tuhandeid inimesi,» ütles PPA identiteedi ja staatuste büroo juhataja Margit Ratnik.

Teenindused on suletud täna, 13. märtsil ja esmaspäeval, 16. märtsil. PPA annab meedia kaudu ja veebilehel politsei.ee teada, kuidas korraldatakse teeninduste töö alates 17. märtsist.

Paljusid teenuseid saab inimene kasutada kodust lahkumata politsei iseteeninduskeskkonnas.

Maksu- ja tolliamet (MTA) sulges tänasest teenindusbürood Saaremaal, Viljandis, Võrus ja Tartus. Esmaspäevast, 16. märtsist on kinni ka kõik ülejäänud teenindusbürood üle Eesti. Bürood jäävad suletuks esialgu kaheks nädalaks.

Kõik MTA elektroonilised kanalid ja infotelefonid töötavad jätkuvalt – avatuks jäävad infotelefonid 8800811(eraklient), 8800812 (äriklient), 8800814 (tolliinfo) ning samuti on võimalus kirjutada e-postkasti eraklient@emta.ee, tolliinfo@emta.ee või äriklient@emta.ee.

Inimestel, kes soovivad füüsilise isiku tuludeklaratsiooni esitada paberil, soovitab MTA praegu sellega oodata. Tulude deklareerimise tähtaeg on 30. aprill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles