Jõhvi Bauhof pandi kinni, sest töötajal tuvastati koroonaviirus (1)

Postimees
Copy
Positiivne koroonaviiruse testi proov.
Positiivne koroonaviiruse testi proov. Foto: DADO RUVIC/REUTERS/Scanpix

Täna selgus, et ühel Bauhofi Jõhvi kaupluse töötajatest on diagnoositud  koroonaviirus, mistõttu otsustas ettevõtte juhtkond kohe sulgeda Jõhvi kaupluse. 

Töötaja viibib praegu kodus ning hoiab ühendust terviseametiga. Samuti kinnitas töötaja, et tema enesetunne on hea ning ta ootab järgmise testi tulemusi. Töötaja tegeleb kaupluses administratiivse tööga ega puutu töö käigus kokku klientidega.

Kõigil Jõhvi kaupluse töötajatel paluti kohe suunduda koju, kus nad vastavalt terviseameti soovitusele võtavad ühendust kas oma perearsti või terviseametiga. Samuti viibivad kaupluse töötajad terviseameti soovitusel vähemalt 14 päeva kodus ega liigu avalikes kohtades.

Info teadasaamisel kaardistati kohe ära kõik ettevõtte töötajad, kes positiivse testi saanud töötajaga kokku puutusid. 

Jõhvi kauplus avatakse alles siis, kui vastavalt juhistele on ruum ja pinnad desinfitseeritud ning juhtkond on veendunud kaupluse puhtuses ning töötajate ja klientide turvalisuses.

Ettevõte on pidevas ühenduses terviseametiga ning järgib kõiki ameti juhiseid ja soovitusi. Kõiki teisi kauplusi on veel kord teavitatud vajalikest ettevaatusabinõudest ning nad toimivad tõrgeteta edasi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles