Tallink peatab reisilaevade liikluse Riia-Stockholmi liinil

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Tallinki alus Isabelle ootab põgenikke.
Tallinki alus Isabelle ootab põgenikke. Foto: Postimees

Tallink Grupp annab teada, et peatab jätkuvalt keerulises koroonaviiruse olukorras ning kõigi Läänemere piirkonna inimeste tervise ja ohutuse tagamiseks ajutiselt reisiparvlaevade opereerimise Riia-Stockholmi liinil alates esmaspäevast, 16. märtsist.

Parvlaev Romantika saabub Riiga pühapäeval, 15. märtsil graafikujärgselt. Kõik Romantika väljumised alates 15. märtsist 2020 on tühistatud. Romantika jääb Riia sadamasse seni, kuni ettevõte otsustab reisilaevade liikluse Riia ja Stockholmi vahel taastada, teatas ettevõtte kommunikatsioonijuht Katri Link.

Tallinki parvlaev Isabelle väljub Stockholmist pühapäeval, 15. märtsil graafikujärgselt. Laevaga tagasi Riiga reisida on võimalik ainult reisijatel, kes on ostnud laevale üheotsapileti ning nendel, kes alustasid edasi-tagasi reisi Isabellel Riiast laupäeval, 14. märtsil. Isabelle jääb samuti Riia sadamasse seni, kuni ettevõte otsustab reisilaevade liikluse Riia ja Stockholmi vahel taastada.

Kaubavedu, mis oli planeeritud Riia-Stockholmi liini laevadel, jätkub Paldiski-Kapellskäri liini laeval Regal Star eeldusel, et maapiir Eesti ja Läti vahel jääb avatuks.

Reisilaevade liiklus Riia-Stockholmi liinil taastatakse, kui riskipiirkonnad muutuvad. Tallink Grupp võtab reisijatega, keda need muudatused puudutavad, ühendust esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles