Irene (54) jutustab, kuidas iga eestlane õpib inglise keeles rääkima kodus 14 päevaga

Copy
Foto: Science22.com

Ettevõtja Irene (54) on avastanud ainulaadse meetodi inglise keele kiireks omandamiseks. Loe intervjuud ning sa saad teada, kuidas ka sina võid juba täna lihtsat keeleõppeviisi kasutades omandada inglise keele.

Kas te olite varem inglise keelt õppinud?

Olin varem proovinud õppida inglise keelt kursustel, aga töö ei võimaldanud käia tundides, mis toimusid kindlal ajal ja kohas. Minu põlvkonna inimestele tundus ju varem, et inglise keelt ei lähe kunagi vaja.

Mis teid innustas inglise keelt õppima Šveitsi meetodiga?

Olin välismaal ega saanud millestki aru, mida mulle öeldi. Muidugi ei osanud ma ka vastata. Ka igapäevaelus oli mul enda pärast häbi, kui oli vaja inglise keeles rääkida. See oli tõeliselt piinlik, seepärast otsustasin inglise keele võimalikult kiiresti selgeks õppida. Ma ei tahtnud enam kursustel käia, sest mul ei olnud nendeks aega. Lisaks on need ju kallid. Lugesin internetist inimeste head tagasisidet Šveitsi meetodi kohta. Mulle meeldis võimalus õppida endale sobival ajal kodus või mujal, kus on käepärast arvuti või telefon. Pakkumine tundus olevat proovimist väärt!

Kuidas toimus õpe?

Liitusin programmiga internetis ja sain selle kohe oma e-posti aadressile. Õppida võisin vabal hetkel ükskõik kus. Ma ei kulutanud enam aega mõttetule tegevusele, vaid kasutasin seda sihipäraselt – õppisin inglise keelt. Ebatavaline meetod on midagi hoopis muud kui kursused! Nautisin Šveitsi meetodiga õppimist, sest tunnid olid läbimõeldud ja põnevad. Mulle meeldis, et võisin õppida oma tempos ja korrata materjali nii kaua, kuni olin selle täielikult omandanud. Õppida oli kerge ning sain oma teadmisi kontrollida ja kinnistada praktiliste ülesannete ja testidega. Oli tore tunda end pärast iga tundi üha kindlamalt.

Kuidas hindate oma inglise keelt nüüd?

Praegu on mu inglise keel märksa parem. Lugemine ja lausete moodustamine ei valmista mulle enam probleeme. Oli kergem, kui ma arvasin. Kõige tähtsam on, et olen saavutanud enesekindluse. Enam ei ole mul piinlik ja ma ei väldi inglise keeles rääkimist. Soovitasin meetodit ka tuttavale.

Mida sooviksite neile, kes ei ole veel inglise keele õpet alustanud?

Tänapäeval ei saa inglise keeleta hakkama. Valige tänapäevane ja mugav viis selle omandamiseks. Šveitsi meetod on tõesti ainulaadne ja ebatavaliselt lihtne. Ärge venitage ning liituge programmiga, et hakata lõpuks ometi inglise keeles rääkima.

Mine aadressile www.SwissLanguages.com ja saad oma keeleõppeprogrammi soodushinnaga.

SwissLanguages.com pakub võimalust õppida inglise keeles rääkima 14 päevaga või maksame raha tagasi. Ainult täna saad keeleõppeprogrammi 55 protsenti soodsamalt. Ära jää hiljaks! Telli programm nüüd, aga õpi siis, kui soovid. Soodustus kehtib täna ainult esimesele sajale huvilisele.

Copy
Tagasi üles