Siret Kotka: Jürgen Ligi arrogantsusest räägitakse legende (3)

Copy
Sotsiaalkomisjoni uueks juhiks kandideerib Keskerakonna liige Siret Kotka.
Sotsiaalkomisjoni uueks juhiks kandideerib Keskerakonna liige Siret Kotka. Foto: Tairo Lutter

Riigikogu Keskesrakonna fraktsiooni aseesimees Siret Kotka kommenteeris Jürgen Ligi (Reformierakond) arvamuslugu. Kotka arvates ei lähe Ligile lihtsa inimese käekäik korda. 

«Jürgen Ligi arrogantsusest räägitakse legende, kuid käesolev artikkel on uus tase. Ajal, kus ettevõtjad, kes siiani on moodustanud Reformierakonna põhitoetajaskonna, ja tööinimesed muretsevad palgakärbete ning pankrottide pärast, teatab Jürgen Ligi rõõmsalt, et temale praegune olukord sobib,» kirjutas Siret Kotka. 

Fraktsiooni aseesimehe sõnul on Jürgen Ligil koht parlamendis, kui ka palk kindlustatud järgmiste valimisteni. «Elevandluust tornist vaadates ei lähe lihtsa inimese käekäik talle korda.»

Kotka leiab, et endisel peaministril Andrus Ansipil läks pea aasta, et mõista, et kriis on kohal, kuid Jüri Ratas tegutseb oluliselt kiiremini. «Rakendatud on mitmeid piiranguid - koos mõistlike eranditega - ja juba täna tutvustati majanduslike meetmete paketti,» täiendades, et seda selleks, et toetada ja kaitsta Eesti tööinimesi ning ettevõtteid.

Jürgen Ligi suhtub valitsuse laenu võtmisse skeptiliselt. Jääb mulje, et tema laseks olukorral lihtsalt kulgeda - küll ettevõtjad mülkast kuidagi välja rabelevad. Kurb, Jürgen Ligi,» kurvastab Siret Kotka. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles