Turvakaamera video Kaks meest põletasid Narvas maha viis sõiduautot (3)

Andres Einmann
Copy

Kaks meest süütasid täna öösel Narvas Kreenholmi tänaval põlemal sõiduauto, tugeva tuule tõttu levis tuli edasi veel neljale autole. Kokku sai põlengus kahjustada kaheksa autot. Politsei palub inimeste abi videol näha olevate süütajate tuvastamiseks.

Häirekeskus sai kell 3.04 teate, et Narva linnas Kreenholmi tänaval põlevad lausleekides sõiduautod. Sündmuskohal selgus, et põles viis sõiduautot.

Tuli kahjustas ka neid pargitud autosid, mis ei süttinud ning kokku sai tulekahjus kahjustada kaheksa sõidukit.

Narva politseijaoskonna juhtivuurija Sergei Maslennikov ütles, et toimunu jäi turvakaamerate salvestisele, millelt on näha, et kaks seni kindlaks tegemata inimest süütasid ühe auto ning teised süttisid põlema tugeva tuule tõttu.

Politsei palub kõigil, kes tunnevad ära videos olevad mehed või kel on juhtunu kohta infot, sellest teada anda meilil sergei.maslennikov@politsei.ee või helistades numbrile 53025532.

«Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus ning teeme omalt poolt kõik, et teo toimepanijad võimalikult kiiresti tuvastada,» lisas Maslennikov.

Inimesed põlengus viga ei saanud. Teoga tekitati kahju ligi 20 000 eurot.

Juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku asja rikkumist ja hävitamist käsitleva paragrahvi järgi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles