Regio juht: varem planeerides saab pikki pühasid pidada

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Regio juhatuse esimees Teet Jagomägi.
AS Regio juhatuse esimees Teet Jagomägi. Foto: Sille Annuk

Regio juht Teet Jagomägi leidis, et pühad võiksid ikka olla vähemalt kolmepäevased, ning kahetses, et tänavu ei õnnestunud töid nii planeerida, et oleks saanud nädalavahetusele langevaid pühi ise pikendada.

«Tagantjärgi targana arvan, et 30. detsembri oleks pidanud kollektiivselt vabaks võtma küll,» ütles Regio juhatuse esimees Teet Jagomägi. «Reaalsuses oli nii, et väga paljud regiolased selle vabaks võtsid. Mina ei võtnud ja ma esmaspäeva hommikul tundsin iga keharakuga, et aastavahetus peaks ikka kolmepäevane olema,» märkis ta.

«Tulin 30ndal tööle selle mõttega, et «mu hing on rahulikum siis, kui asjad X, Y, ja Z veel vana aasta sees ära jõuan teha». Aga esmaspäeva hommikul ma selle otsuse õigsuses enam kindel ei olnud. Eks järgmisel korral oleme targemad!»

Jagomägi sõnul oli reaalselt oli 30. detsembril tööl ehk 25 protsenti regiolastest ja klientidega selle tõttu probleeme ei olnud. «Me oleme varasematel aastatel kollektiivselt jõulude ja aastavahetuse vahele isegi terve vaba nädala organiseerinud (kui mitte kogu Regios, siis osakondade kaupa kindlasti), aga sel aastal see ei õnnestunud. Klientide tellimusi ja pooleli töid oli lihtsalt nii palju,» tõdes ettevõtte juht, arvates, et ehk oli see «masu inkarnatsioon».

«Reegel on, et pühade vahel töötavatele klientidele ei kõlba öelda: vabandust, me läksime nüüd talve nautima!. Keegi peab olema majas ja «toru tõstma». Samamoodi ei tohi ükski ette võetud töö hilineda sel põhjusel, et «vabandage, me tahaks korralikult puhata»,» rääkis Jagomägi.

«Kui need reeglid on täidetud, siis võib ka kaks nädalat jutti aastavahetust pidada, takistusi pole!» ütles Jagomägi, lisades, et enamasti ongi varasematel aastatel õnnestunud tööd varem planeerides pikki pühi pidada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles