Kõik vajalik emale ja beebile BabyCity/ToyCity e-poest

Copy
Foto: BabyCity/ToyCity

Pärast eriolukorra sisseviimist Eestis ostetakse paljusid vajalikke kaupu e-poodidest. Erand ei ole ka lastekaupade kaubanduskett BabyCity/ToyCity. Tänase päeva seisuga on ainult üks kauplus veel avatud, seega saavad kliendid teha turvaliselt ostusid e-poes aadressil www.babycity.ee. Ilma füüsilise kontaktita saate valida kaupu lastele, beebidele ja emadele, osta kõige populaarsemaid mänguasju ja riideid meie armastatud kaubamärkidelt nagu näiteks Coccodrillo, Mayoral, Mothercare, Pinokio, Lorita, Can Go jpt. Eesmärk on, et klientide lemmikkaubad jõuaksid kohale mugavalt ja kiiresti, ning mis kõige tähtsam, turvaliselt. 

Ostmine www.babycity.ee keskkonnas on väga lihtne. Veebis tuleb valida soovitud kaubad. Kaubad tarnitakse klientidele koju kulleriga või postiautomaatidesse kogu Eestis. Turvalisus on hetkel kõige olulisem, seetõttu tagame kaupade tarne minimaalsete füüsiliste kontaktidega. Kauba eest tasumine on võimalik ainult ettemaksena.

Soovitame nõu või soovitusi toodete kohta küsida meie konsultantide käest telefonidel:

+372 58367680; +372 58535672   E-R 11.00-16.00

Soovitused tulevastele emadele

Peale eriolukorra kehtestamist on tõusnud kõvasti E-poe mähkmete läbimüük, samuti on kasvanud ka teiste beebihooldustoodete – kärude, turvaistmete – nõudlus. Vastuseks nende kaupade kasvavale nõudlusele püüab ettevõte pakkuda laia valikut väga atraktiivseid hindu ja mitmesuguseid kampaaniaid.

Võib vaid ette kujutada pinget, mida tulevased emad kogevad praegu, kui koroonaviiruse tõttu ei lubata isadel olla nendega koos sünnituspalatis. Et vältida veelgi suuremat stressi, soovitab Baby City/Toy City varuda vajalikke kaupu juba enne lapse sündi. Tervishoiutöötajad soovitavad vältida kokkupuudet teiste inimestega nii palju kui võimalik, seega on ostlemine veebipoest kõige ohutum.

Foto: BabyCity/ToyCity

Täpset sünnituse päeva ei ole võimalik planeerida, seetõttu peaksid tulevased vanemad ostma varakult lapsele käru, autotooli/-hälli 0+, hälli-voodi, uue madratsi, voodipesu, voodikaitsed. Sünnitusmajja on soovitav kaasa võtta järgmised esemed: rinnaga toitmise rinnahoidja, rinnapadjad, nibude hoolduskreem, ühekordsed aluspüksid, sidemed pärast sünnitust kasutamiseks, aluspesu, toitmiseks sobiv öösärk, hommikumantel, komplekt mugavaid riideid, toasussid, käterätik, hügieenitooted. Kõik vajaliku leiab ühest kohast – www.babycity.ee.

Ostude puhul 30 EUR või enam kohaletoimetamine on tasuta.

Kohaletoimetamine koju DPD kulleriga või kättesaamine Omniva postiautomaadist.

Copy
Tagasi üles